Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ηχηρές κινήσεις ο Ασπρόπυργος με Νικολόπουλο- Πατσατζόγλου

Published

on

Από την επίσημη σελίδα του Ασπροπύργου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
“Βρίσκεται στα τοπικά πρωταθλήματα της Δυτικής Αττικής, ωστόσο φροντίζει με τις μεταγραφικές του ενέργειες να προσελκύει τα βλέμματα από ευρύτερες μάζες του φίλαθλου κοινού!
Αιτία αποτελούν οι συντονισμένες κινήσεις της διοίκησης που δείχνουν ότι έχουν μοναδικό στόχο να επαναφέρουν την ιστορική ομάδα της Δυτικής Αττικής στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι οι κινήσεις της κυανόλευκης διοίκησης έχουν αφήσει έκπληκτους τους πάντες στο πανελλήνιο αφού έχει καταφέρει να πείσει ποδοσφαιριστές, που ούτε κατά διάνοια, δεν θα αγωνίζονταν στο τοπικό πρωτάθλημα τα προηγούμενα χρόνια.
Ο Ασπρόπυργος προκαλεί για άλλη μία φορά αίσθηση με τη διπλή του κίνηση για την ισχυροποίηση της αμυντικής του γραμμής, καθώς προχώρησε στην απόκτηση του Ορέστη Νικολόπουλου και του Βασίλη Πατσατζόγλου!
Πρόκειται για ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, με σημαντική παρουσία στις εθνικές κατηγορίες, αλλά και με συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο. Χαρακτηριστικό για τον Πατσατζόγλου είναι ότι μόλις στο πρώτο εξάμηνο της φετινής περιόδου φορούσε τη φανέλα της Ηλιούπολης σε επίπεδο Super League 2!
Ο 28χρονος άσος είχε ένα σύντομο πέρασμα από τον Ασπρόπυργο και τη σεζόν 2020-21, πέρσι συνέβαλε στην επάνοδο της Προοδευτικής στις επαγγελματικές κατηγορίες, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Ξάνθης, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε Νίκη Βόλου, Ηρακλή Ψαχνών, Πανιώνιο, Ιωνικό, Αιγάλεω, ΑΟ Τρίκαλα και Φωστήρα.
Όσο για τον Νικολόπουλο, μέχρι πρότινος και για ενάμιση χρόνο πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Εθνικό Πειραιά, αφού επέστρεψε από το εξωτερικό, όπου αγωνίστηκε στο πολωνικό, το κυπριακό και το ιταλικό ποδόσφαιρο. Ξεκίνησε την πορεία του από τα τμήματα υποδομής του Φωστήρα, είχε ένα σύντομο πέρασμα και από εκείνα του Αιγάλεω, ενώ εν συνεχεία έπαιξε σε Αήττητο Σπάτων, ΑΟ Γλυφάδας, ξανά στον Φωστήρα, Βύζαντα Μεγάρων, Ηρακλή Ψαχνών, Άρη, ΑΟΤ Αλίμου, Ολυμπιακό Βόλου, Καλαμάτα και ΑΕ Καραϊσκάκης.
Με τη διπλή αυτή προσθήκη η διοίκηση του Ασπροπύργου πιστοποιεί πως είναι αποφασισμένη, σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο και τον προπονητή Κυριάκο Μίχα, να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου στην Α’ ΕΠΣΔΑ και, ακολούθως, στην επάνοδό της στις εθνικές κατηγορίες”.