Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηχηρό πενταπλό χτύπημα ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου!

Published

on

Πριν λίγους μήνες πανηγύριζε την πολυπόθητη άνοδο στην Α’ Αθηνών ως πρωταθλητής στον δεύτερο όμιλο. Σήμερα, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου βρίσκεται στο προσκήνιο για τις μεταγραφικές του κινήσεις, οι οποίες για αρχή δείχνουν ηχηρές και ικανές ώστε ο σύλλογος να παρουσιάσει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο στο ερχόμενο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, οι κυανόλευκοι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τις μεταγραφές των Στέργιου Μαστρογιάννη, Δημήτρη Παπαναστασίου, Θάνου Θανόπουλου, Δημήτρη Παπαδιώτη και Γιώργου Μπανιά. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές με εμπειρία και ποιότητα, οι οποίοι θα προσδώσουν άλλη αίγλη στο νεανικό συγκρότημα του Χρήστου Κιούρκου.

Αναλυτικά, ο Στέργιος Μαστρογιάννης (32 ετών) ήρθε ως ελεύθερος από τον Θρίαμβο Αθηνών όπου ήταν αρχηγός και από τους διασωθείς σε μια δύσκολη σεζόν για το ιστορικό σωματείο. Αγωνίστηκε σε 31 αγώνες (2.656 λεπτά), πέτυχε 5 τέρματα ενώ στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες των Αγίας Παρασκευής, Εθνικού Αστέρα, Καισαριανής, Σούρμενα, Αγίου Δημητρίου, Νέας Ιωνίας, Σαρωνικού και Χαλκίδας.

Από το Περιστέρι ήρθαν οι Δημήτρης Παπαναστασίου (28 ετών) και Θάνος Θανόπουλος (25 ετών). Ο πρώτος αποτέλεσε τον δεύτερο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος με 17 τέρματα συνολικά σε 28 εμφανίσεις συνθέτοντας ένα φονικό δίδυμο με τον Σάββα Ηλιάδη. Επίσης έχει αγωνισθεί σε Καλλιθέα, Αιγάλεω, Κερατσίνι, Σαρωνικό, Ολυμπιακό Λιοσίων, Ρουφ και Θρασύβουλο. Από την άλλη πλευρά, ο Θανόπουλος είναι από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς στην Αθήνα. Την περσινή σεζόν μέτρησε 2.410 λεπτά (27 εμφανίσεις) και ένα γκολ στην δεύτερη καλύτερη σεζόν του μετά τον Ιάσονα Αγίου Φανουρίου.

Τέλος, ο Δημήτρης Παπαδιώτης (25 ετών) δεν άλλαξε περιοχή αλλά ομάδα αφού πέρυσι θήτευσε στον τοπικό ΑΟΧ ενώ στην αρχή την χρονιάς βρισκόταν στον Θρίαμβο Αθηνών ερχόμενος από τον Ήφαιστο Περιστερίου. Συνολικά αγωνίστηκε 9 φορές και φέτος αναμένεται να συνθέσει ένα πολύ καλό τρίδυμο κάτω από τα δοκάρια με τους Σταύρο Δρόσο και Στέλιο Σκυριώτη. Όσον αφορά τον Γιώργο Μπανιά (21 ετών), πραγματοποίησε μια γεμάτη σεζόν στην Αλσούπολη με 29 εμφανίσεις (2.500 λεπτά) και τρία τέρματα. Η παρουσία του στην Β’ κατηγορία δεν πέρασε απαρατήρητη και έτσι επιβραβεύτηκε με μια μεταγραφή στην πρώτη κατηγορίας όπου θα κληθεί να δείξει το ταλέντο του στον χώρο του κέντρου.