Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Η Ένωση Καμινίων διαμαρτύρεται για τη διαιτησία

Published

on

Από την Ένωση Καμινίων εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Θέλουμε να καταγγείλουμε την απαράδεκτη και εμπαθή διαιτησία που είδαμε την Κυριακή στον αγώνα της ομάδας μας με το φιλικό σωματείο της Δάφνης Ταμπουρίων. Ο κύριος αυτός είναι επικίνδυνος……….. μετά το 3-2 έκανε τα πάντα με φανερά σπασμωδικό τρόπο…………για να μην ισοφαρίσουμε.  μοίραζε της κάρτες μόνο στην ομάδα μας μαζί με απειλές.

Ένας Θεός ξέρει πως τελείωσαν όλα καλά. Δεν θέλουμε να μειώσουμε τη νίκη της αντιπάλου ομάδας. Άλλωστε είναι πολύ καλή ομάδα και δεν χρειαζόταν ο κύριος αυτός να δώσει την παράσταση αυτή. Μάλιστα δεν δεχόταν ούτε τις υποδείξεις των βοηθών.

Δεν αναφέρουμε όπως προσέξατε ούτε το όνομα του κυρίου αυτού γιατί δεν χρειάζεται………..σίγουρα ελπίζουμε περαστικός είναι από το χώρο της διαιτησίας. δεν κάνει. Γι’  αυτό κύριοι της Ένωσης σας λέμε να το κοιτάξετε προσεκτικά. Αρκετά χτυπήματα και τραύματα έχει υποστεί η Ελληνική διαιτησία από εμπαθείς και άσχετους.

Αγαπάμε το ποδόσφαιρο και σεβόμαστε τον αγώνα σας. Όμως πρέπει να τύχουν σεβασμού και οι δικές μας προσπάθειες που ματώνουμε από κάθε άποψη να έχουμε την ομάδα μας όπως άλλωστε  όλοι οι παράγοντες………….. όχι όμως καποιοι σαν τον διαιτητή της Κυριακής να βγάζουν τα όποια  απωθημένα και κατάλοιπα έχουν.

Τέλος συγχαίρουμε την ομάδα της δάφνης και ευχόμαστε καλή συνεχεία.

Υ.Γ.  Όταν παίρνει φωτιά το σπίτι του γείτονα η  φωτιά σίγουρα θα έρθει και στο δικό μας……..Αυτό προς τους φίλους παράγοντες του Πειραιά. »

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply