Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η Αγία Ελεούσα 1-0 τον πολύ άτυχο Αρη Πετρούπολης

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε την επιστροφή μετά από 19 χρόνια στη φυσική της έδρα η Αγία Ελεούσα, που νίκησε τον Αρη Πετρούπολης με 1-0.

Οι δύο ομάδες πλέον έχουν από 3 βαθμούς, με τους φιλοξενούμενους να τα έχουν με την τύχη τους, αφού τρεις φορές σημάδεψαν τα δοκάρια!

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν μοιρασμένο, με τον Τσαγκάρη στο 36′ να κάνει το 1-0, ενώ στο 38′ η προσπάθεια του Καραδήμα για τον Αρη σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 2ο οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν, χάνοντας πάρα πολλές ευκαιρίες. Στο 85′ το σουτ του Νάνου σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Δάρρα στο 90+4′.

Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Δαρσακλής-Τζέλος

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Ξυδιάς, Κουτσαγγέλης, Πουρίκης, Σέχου Γ., Φειδαίος, Καλουδιώτης, Τσαγκάρης (86′ Σαμπάνης), Κατσικανταής (60′ Μαζμανίδης), Σέχου Σ. (69′ Διαμαντίδης), Γιαννόπουλος (60′ Δράμης).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Θοδωρής Τρανός): Παλαιολόγος, Λάπα, Κορώνης (46′ Νάνος), Δάρρας, Αχμέτ (60′ Κουτρούλης), Βελλιανίτης (82′ Σταυρόπουλος), Καραδήμας (67′ Πουρσανίδης), Τρακόσης, Νησαριώτης, Θανόπουλος, Σαγανάς.