Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η Αγία Ελεούσα 4-0 τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Published

on

Καταιγιστική η Αγία Ελεούσα συνέτριψε τον Απόλλωνα Χαλανδρίου στους Ορυζόμυλους με 4-0. Η ομάδα των δυτικών προαστίων είχε την ευκαιρία να σημειώσει περισσότερα τέρματα αν οι επιθετικοί της δεν έπεφταν επάνω σε έναν εντυπωσιακό Κτενιαδάκη που βρέθηκε σε μεγάλη μέρα παρά τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε και ο ρέφερι Μητροφάνης δεν «έκλεινε» τα μάτια σε μαρκάρισμα του Ρούσου μέσα στην περιοχή.

Το χορό των τερμάτων άνοιξε με σουτ ο Χρυσούλης στο 16’ με τον Πλακάτρια λεπτά αργότερα να πραγματοποιεί με δυνατό σουτ το 2-0. Σ το 29’ ο Ρούσσος μόνος με τον τερματοφύλακα του Χαλανδρίου δεν τα κατάφερε καθώς νικήθηκε από τον πορτιερο των φιλοξενούμενων .. Στο δεύτερο μισό η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με την Αγία να χάνει τις ευκαιρίες και τον Απόλλωνα να έχει παθητικό ρόλο. Στο 50’ ο Κοσμάς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και ο Ρούσσος στο 75’ σημείωσε το τελικό 4-0

Διαιτητές: Μητροφάνης Ταμάλης, Τζιμούρτος..

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ: Ζούκας, Σαρλάς, Μουστάκης, Πλακάς, Κ. Μιχελής, Τσολάκογλου, Καλογερής, Χρυσούλης(64′ Ρούσσης), Αθανασίου(34′ Κοσμάς), Φιλιππίδης(77′ Μούτσα), Ρούσσος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ.: Κτενιαδάκης, Βλάχος, Παναγιώτου, Γκρέμο, Κούκος, Δημαλέξης(69′ Κουφός), Μαραθός, Κατσιμεντές, Γκόφας(46′ Παππάς), Λαζόπουλος, Γογγολίδης(59′ λ.τ. Βλογιαννίτης).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply