Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Η Αγία Παρασκευή “καβάλα” στο Ελ Πάσο

Νίκησε 2-0 την Καλλιθέα και πήρε την πρόκριση …

Published

on

Το εισιτήριο για την παρουσία της στα ημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣ Αθήνας πήρε η Αγία Παρασκευή που νίκησε στο Δημοτικό Στάδιο της Καλλιθέας την ομάδα του Λουκά Καραδήμου με 2-0.

Από την μία το ροτέϊσον του προπονητή των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος από την άλλη η ψυχή και η οργάνωση  της ομάδας του Σήφη Βενάκη, που δεν λύγισε όταν δέχθηκε την πίεση στο δεύτερο μισό από τα «βαριά» χαρτιά των γηπεδούχων που ήρθαν από τον πάγκο, ήταν εν ολίγοις  τα στοιχεία που έδωσαν  μια μεγάλη πρόκριση στην «Σάντα» επί ενός αντιπάλου που το όνομα και η ιστορία του λέει πολλά.

Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 39’ με σουτ του Κραψίτη μέσα από την περιοχή(1-0)

και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 87’ όταν ο Καρούντζος έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων τροφοδότησε τον   Μπόλη που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει για το (2-0) και να φέρει την ομάδα του μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό της Αθήνας.

Στην αντίπαλη όχθη οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία στο 1-0 να ισοφαρίσουν και να δώσουν άλλη διάσταση στο ματς, όταν ο Σαραντόπουλος στο 71’ πέρασε όποιον βρέθηκε μπροστά του, γύρισε  στην περιοχή στον Ντρούγκα, με τον τελευταίο να μην υποδέχεται σωστά δίνοντας την ευκαιρία στους αμυντικούς  να «καθαρίσουν» την φάση πριν τα χειρότερα….

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι στο 80’ φωνάζουν για πέναλτι σε χέρι αμυντικού στην περιοχή, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να είναι κοντά χωρίς να αξιολογήσει την φάση.

Διαιτητής ήταν ο Αλάμπεης με βοηθούς τους Μητροφάνη και Καφρίτσα.

ΓΣ Καλλιθέα (Λουκάς Καραδήμος): Φαρμάκης, Ντρούγκας, Αγγελόπουλος (46′ Κρητικός), Παντελίδης, Βιδάλης, Βελέτης, Πικούλης (68′ Καλτσάς), Κώστας (46′ Στούπης), Νταουτάι, Μπέλης (46′ Σταύρου), Σαραντόπουλος.

Αγία Παρασκευή (Σήφης Βενάκης): Μαλλιαρίτσης, Τζίτζης, Ζυγοκώστας (85′ Σουβατζογλου), Χατζίου, Τριανταφυλλίδης (91′ Ζαφείρης), Δημογιάννης, Λαζόπουλος, Σταμούλης, Μπόλης, Τσοπανάκος (74′ Καρούντζος), Κραψίτης (86′ Ψαραδέλης).