Connect with us

8ος Όμιλος

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ευχαριστεί Τζωρτζάκη

Published

on

Το Δ.Σ. και οι αθλητές της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, καθώς και τα παιδιά των τμημάτων υποδομής, ευχαριστούν τον προπονητή Στέλιο Τζωρτζάκη για την προσφορά του στην ομάδα μας.

Αναμφισβήτητα, η προσφορά του Στέλιου τα πέντε χρόνια συνεργασίας ήταν πολυεπίπεδη, τόσο ποδοσφαιρικά, όσο και στη διάπλαση και στη διαμόρφωση του χαρακτήρα των νεαρών αθλητών της ομάδας μας.

Η παρουσία και η έμπνευση που έδωσε στην ομάδα των Νέων μας ήταν μοναδικά στοιχεία που θα οδηγούν τα παιδιά μας και στο μέλλον

Όπου χρειάστηκε, ο Στέλιος ήταν παρών, ακόμη και όταν η ανδρική ομάδα χρειάστηκε τις υπηρεσίες του στην παρθενική της χρονιά στην Γ’ Εθνική.

Στέλιο σε ευχαριστούμε, θα αποτελείς για πάντα μέλος της οικογένειας της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Η επιστολή του Στέλιου Τζωρτζάκη

«Ένας κύκλος από όμορφες και έντονες στιγμές ήρθε στο τέλος του μετά από 5 ολόκληρα χρόνια στην οικογένεια του ΣΥΝΚΑ».

Τα συναισθήματα είναι πολλά και έντονα. Νιώθω την υποχρέωση και την τιμή να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Μυλωνάκη Γιάννη, τον αντιπρόεδρο κ. Χιωτάκη Ανδρέα και όλο το Δ.Σ για ό,τι περάσαμε όλο αυτό το διάστημα και την στήριξη που δείξανε στο πρόσωπό μου.

Τους γενικούς αρχηγούς του τμήματος νέων Καρτάκη Μαρία και Ψυχουντάκη Στέλλα για την άψογη συνεργασία και την πολύτιμη βοήθειά τους. Τους γενικούς αρχηγούς των ανδρών κ. Αγγελάκη Χρόνη και Μπουρδαντωνάκη Κώστα, ανθρώπους κόσμημα στο χώρο του ποδοσφαίρου και της κοινωνίας μας. Τους γονείς των παιδιών που συνεργαζόμασταν όλο αυτά τα χρόνια με γνώμονα πάντα το καλό και την πρόοδο των παιδιών.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης θερμά τον κ. Αλεξάκη Απόστολο για την εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια. Τον Θανάση Κολιτσιδάκη που με εμπιστεύτηκε φέτος στο πλάι του παίρνοντας τα ρίσκα του μιας και δεν γνωριζόμασταν πριν, ούτε είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Κόουτς σε ευχαριστώ δημοσίως για ό,τι μου πρόσφερες, μου έμαθες και μου δίδαξες φέτος, εύχομαι καλή δύναμη και πάντα επιτυχίες .

Τους άμεσους συνεργάτες μου και φίλους μου κ. Ξενάκη Γιάννη, κ. Σάκη Τραχανατζή, τον εκπρόσωπο τύπου κ. Παντελή Γιαΐτση καθώς και τον κ. Μανώλη Μπασιά για τη συνεργασία που είχαμε. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στη νέα σεζόν. Τέλος τους αθλητές μου, μικρούς και μεγάλους, εύχομαι στον καθένα σας ό,τι καλύτερο επιθυμεί και καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Με εκτιμήση
Τζωρτζακης Στέλιος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply