Connect with us

6ος Όμιλος

Η ΑΕΚ 2-0 τον Ερμή Ζωνιανών

Published

on

Η ΑΕΚ βρήκε το… φάρμακο για το σκληρό παιχνίδι του Ερμή Ζωνιανών και με δύο γκολ του Ράμα πέρασε νικηφόρα απ΄το Ρέθυμνο ολοκληρώνοντας τις εκτός έδρας υποχρεώσεις της στη Γ΄ Εθνικη.

Το σκληρό και σε κάποιες περιπτώσεις αντιαθλητικό παιχνίδι των Κρητικών ήταν το κυρίαρχο στοιχείο του αγώνα στο Ρέθυμνο ανάμεσα στον Ερμή Ζωνιανών και την ΑΕΚ.

 

Οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 29΄ όταν ο Μπριλάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 43΄ ο… συνήθεις ύποπτος στα τελευταία παιχνίδια, Ρενάλντο Ράμα έβαλε μπροστά στο σκορ την “’Ενωση”.

 

Ο Αλβανός επιθετικός ήταν αυτός που σφράγισε τη νίκη της ομάδας του στο 75΄, ενώ ο Ερμής Ζωνιανών τελείωσε το ματς με 9 παίκτες, αφού στο 90΄ο Αριστεινίδης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

 

Ερμή Ζωνιανών: Βλάχος, Σ. Κάββαλος, Πλουσής, Ρουσάκης, Τριλάκης, Τρινιανάκης (73’ Μπέργκης), Αριστεινίδης, Σταυρακάκης, Ευαγγέλου (53’ Βαρούχας), Κοζανίδης, Γκούγκα (53’ Ρηγάκης)

 

AEK (Τραϊανός Δέλλας): Ντούνης, Αργυρίου, Τσουμάγκας, Τσιρίλο, Τσούπρος, Ρόβας (80′ Κέζος), Κάτσικας (55’ Γεωργέας),Πλατέλλας, Γροντής, Μούργκα (77′ Παληαρούτας), Ράμα

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply