Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η ΑΕ Μεταμόρφωσης 3-2 τον Ήφαιστο Περιστερίου

Published

on

Με νίκη ξεκίνησε τα φιλικά η ΑΕ Μεταμόρφωσης, που επικράτησε με 3-2 επί του Ηφαίστου Περιστερίου.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ομάδας…

Νικηφόρα ξεκίνησαν τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας για την ομάδα της Μεταμόρφωσης καθώς επικράτησε με σκορ 3-2 της ομάδας του ‘Ηφαιστου Περιστερίου εντός έδρας.

 

Απέναντι σε ένα πολύ καλό και δυνατό αντίπαλο που και φέτος δείχνει ότι θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ οι παίκτες του Γιώργου Λιάπη παρουσίασαν πολύ καλό “πρόσωπο” αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, παρά το σύντομο της προετοιμασίας και τις απουσίες.

 

 

 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 9′ με πέναλντι.Ο Αποστόλου ισοφάρισε για την ομάδα μας στο 19′ ενώ 2 λεπτά αργότερα ο Βασιλός με ωραίο πλασέ μετά από κάθετη του Τζαμαλή έκανε το 2-1.Πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο ο Ήφαιστος ισοφάρισε σε 2-2 στο 40′.

 

 

 

Με την συμπλήρωση 7′ στο 2ο ημίχρονο έγινε το 3-2 με αυτογκόλ των φιλοξενούμενων μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια του Καπλάνη.

 

 

 

Ο προπονητής χρησιμοποίησε όλους τους διαθέσιμους παίκτες ενώ αγωνίστηκαν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας (Τζαμαλής, Καπλάνης, Κριπιντήρης, Κορλιές, Ξηρός, Τούντας).

 

 

 

Επόμενο φιλικό την Τετάρτη 1/9 εντός έδρας με αντίπαλο την Ελευθερούπολη.

 

 

 

Α.Ε.ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Καραγιώργος, Χατζηιωαννίδης, Χρυσανθακόπουλος, Κορλιές, Κοκότης, Μπαντίνογλου, Τζαμαλής, Μπούσι, Αποστόλου, Βασιλός, Μπάλλα

 

 

 

Αγωνίστηκαν και οι : Ξηρός, Αρτηνός, Κοκκινόπουλος, Ζάχαρης, Παπαρδάκης, Κριπιντήρης, Λούκαρης, Νγκέλα, Κλετσίδης, Καπλάνης, Μιγκάκης, Βάτσιος, Σταματελόπουλος, Μπέης, Τούντας, Πλατής

 

 

 

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

 

ΜΟΝΟ ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ