Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Η ΑΕ Μοσχάτου «αέρας» 5-1 τους Φιλάθλους

Published

on

Χατ-τρικ ο Λελούδας Κάνοντας επίδειξη δύναμης η ΑΕ Μοσχάτου σάρωσε με 1-5 τους Φιλάθλους στη Νίκαια και προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Πειραιά. Στημένοι σωστά στον αγωνιστικό χώρο οι φιλοξενούμενοι επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους και σημείωσαν πέντε τέρματα ενώ έχασαν τουλάχιστον άλλα τόσα.

Ηγέτης και σκόρερ των νικητών ο Λελούδας που σημείωσε τρία τέρματα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Μοσχατιώτες πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο προηγήθηκαν 0-3 . Στο 4’ ο Λελούδας άνοιξε το σκορ με πλασέ. Στο 8’ ο εκ των κορυφαίων των νικητών Πασαλίδης με πέναλτι( ανατροπή του Παυλάκη από Σιδερόπουλο «ζευγάρωσε » τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 19’ ο Λελούδας εκτέλεσε φάουλ η μπάλα πέρασε το τείχος βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια «έσκασε» μέσα από τη γραμμή.

Δυο ακόμα τέρματα σημείωσαν οι νικητές στην επανάληψη . Στο 49’ ο Λελούδας και στο 55’ ο Χαλβαξίου με υπέροχα σουτ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 0-5.

Οι Φίλαθλοι μείωσαν σε 1-5 στο 88’ με τον Θεοδωρόπουλο.

Άριστος ο διαιτητής Μπαλαχούτης.

ΦΙΛΑΘΛΟΙ: Γκερλές, Τσικώνης, Μπενδέλας, Σιδερόπουλος, Μηνόγιαννης, Χριστιαννίδης, Θεοδωρόπουλος. Γκέρτζος, Καριοφύλλης ( 74’ Αλίμι) . Ξαφάκης ( 26’ λ.τρ. Μαρινάκος) , Μκρτσιάν( 60’ Παπανικολάου) .

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Αφουξενίδης ( 65’ Μακρής) Σταύρου, Ξενιτόπουλος, Σόσαρι( 58’ Τουφεξίδης), Αναγνωστόπουλος, Σιδηρόπουλος, Λελούδας ( 54’ Θεοδοσίου) Νιζάμης( 46’ Κουμούσης) , Παυλάκης, Πασαλίδης, Χαλβαξίου(58’ Βουζαλής)