Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Η ΑΕ Μοσχάτου ασταμάτητη 0-3 εκτός της ΑΕ Περάματος

Published

on

Χωρίς προβλήματα η ΑΕ Μοσχάτου πέρασε άνετα από το Πέραμα όπου επικράτησε με 0-3 της τοπικής Αθλητικής Ένωσης και διπλασίασε τις νίκες στο πρωτάθλημα σε ισάριθμους αγώνες. Οι φιλοξενούμενοι χωρίς να πιάσουν μεγάλη απόδοση είχαν τον πλήρη έλεγχο σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα.

Το σκορ άνοιξε στο 6’ ο Χαλβατζίου με γυριστό σουτ μετά από σέντρα του Ξενιτόπουλου . Τα άλλα δυο τέρματα σημειώθηκαν στο τέλος. Στο 88’ μετά από μπαλιά «τρύπα» του Πασαλίδη ο Λελούδας με πλασέ « ζευγάρωσε» τα τέρματα της ομάδας του για να κλείσει το σκορ και πάλι ο Χαλβατζίου με σουτ στο 93’.

Πέρα από τα τρία γκολ οι νικητές είχαν και δυο δοκάρια με τους Πασαλίδη στο 32’ και Τουφεξίδη στο 43’ . Στο 92’ ο Χαραλαμπίδης απέκρουσε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Παράλληλα χάθηκαν πολλές ευκαιρίες ενώ ο γκολκίπερ Μεταξάς βρέθηκε σε μεγάλη μέρα.

Η ΑΕ Περάματος πάλεψε το παιχνίδι όσο μπορούσε με παίκτες που έδειξαν πάθος και δύναμη και έδειξαν ότι θα πάνε πολύ καλύτερα στη συνέχεια.

Σωστός ο διαιτητής Τζαγκαράκης.

ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Μεταξάς, Κανταρτζής, Χαραλαμπίδης, Κεφαλίδης, Θεοδωρακάκης, Τέφας ( 89’ Χατζηαντωνίου) Χατζημιχάλης, Μαρτίνος, Κανάρης( 61’ λ.τρ. Δημητρίου) , Λόλι ( 46’ Αναστασίου), Καραγιαννίδης( 69’ Σαββατιανός)

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Αφουξενίδης, Σταύρου, Ξενιτόπουλος( 83’ Νιζάμης), Αναγνωστόπουλος, Κόντι( 50’ λ.τρ. Φισκατόρης) Σιδηρόπουλος, Λέλουδας, Παυλάκης( 64’ Λίτσας) Τουφεξίδης ( 50’ Θεοδοσίου) Πασαλίδης, Χαλβατζίου