Connect with us

stoplekto

Η ΑΕ Μοσχάτου μια ανάσα από τα μπαράζ . Συνέτριψε 5-0 τον ΑΣ Ποντίων

Published

on

Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση η ΑΕ Μοσχάτου συνέτριψε με 5-0 τον νεανικό ΑΣ Ποντίων και είναι μια «ανάσα » από τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου.

Είναι στο χέρι της ομάδας του Άκη Τζουμερκιώτη να το καταφέρει αυτό , αφού  αντιμετωπίζει την τελευταία αγωνιστική  την αδιάφορη ουσιαστικά  Ελλάδα Ποντίων ενώ σε περίπτωση  ισοπαλίας θα πρέπει να επικρατήσει η Αμφιάλη της Χαραυγής με πέντε γκολ διαφορά.

Το παιχνίδι ήταν παράσταση για ένα ρόλο .

Από τη στιγμή που οι Μοσχατιώτες άνοιξαν το σκορ  τα πράγματα έγιναν εύκολα γι’ αυτούς .

Στο 28’ ο Χαλβατζίου   άνοιξε το σκορ .Λίγο αργότερα( 34’ ο Νιζάμης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο ίδιος παίκτης στο ξεκίνημα της επανάληψης ( 47΄)   πέτυχε  το τρίτο τέρμα της ομάδας του. Από κει και πέρα οι νικητές  προσπάθησαν και για περισσότερα γκολ ώστε να βελτιώσουν την διαφορά τερμάτων.

Έχασαν ευκαιρίες ενώ στο 60’ ο Πασαλίδης με πέναλτι( χέρι αμυντικού) αύξησε τον δείκτη του σκορ σε 4-0 .

Το σκορ έκλεισε στο 89’ ο Μητρόπουλος.

Πολύ καλή η διαιτησία του Παπανδριόπουλου.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ : Κραβαρίτης, Σταύρου, Ξενιτόπουλος, Παυλάκης, Τζωρτζάτος, Σόσαρι, Λελούδας (69’ Σιδηρόπουλος), Νιζάμης (75’ Θεοδοσίου), Μητρόπουλος, Πασαλίδης (81’ Λοϊζίδης), Χαλβατζίου (81’ Λίτσας)

ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Μπαλτάς, Λιανόπουλος Ν., Λιανόπουλος Α. (67’ Μπογιάνκ), Ζαχαρίας, Νέστορας (88’ Δίκης), Νισήριος (89’ Τσώχος), Σιφνάκης, Μελεμενής, Τσουκαλάς (67’ Μπάσα), Μουσάι, Νίνος (46’ Λιάζης).