Connect with us

6ος Όμιλος

Η ΑΕ Μοσχάτου ολοκλήρωσε την προετοιμασία – Δηλώσεις Καρπούζα ,Φιαμέγκος

Published

on

Η ΑΕ Μοσχάτου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αήττητο Σπατών. Το καλό νέο για τον κο Αρχοντάκη είναι ότι ο Ανδρέας Ηρακλής προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και είναι στην 25 μελης αποστολή απο την οποία εκτός είναι ο Ρέντι, Σε αυτή συμμετέχουν και οι νεαροί Σταματούκος-Μακρής.

Φιαμέγκος
Αν και είναι μικρός σε ηλικία αποτελεί τον πιο παλιό παίκτη της ομάδας μας. Παθιασμένος,ένας πραγματικός μαχητής που δεν σταματάει πουθενά έχοντας μάθει να παλεύει ακόμα και όταν οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Ο φυσικός αρχηγός μας, Μάριος Φιαμέγκος, μίλησε στο ΑΕΜ Magazine για το παιχνίδι με τον Αήττητο και όχι μόνο.
Αναλυτικά:
Ερ:Είσαι ο πιο παλιός παίκτης της ομάδας.Εχεις ζήσει στιγμές καλές και κακές με την ομάδα Τι σημαίνει Μοσχάτο για σένα;
Απ’:Με το Μοσχάτο έχω ζησει πολλές καλες και κακές στιγμές. Περισσότερες ηταν οι καλες και αυτό που θέλω είναι να επιστρέψουμε σε αυτές γιατί το αξίζουμε .Το Μοσχάτο είναι το σπίτι μου
2) Σε έβλεπα στο ματς με την Προοδευτική να είσαι στην εξέδρα αλλά να βγάζεις πάθος και να ζεις το ματς.Ποσο δύσκολο είναι για ένα μαχητή σαν εσένα να μην μπορεί να βοηθήσει.
Απ’.2)Ηταν πολύ δύσκολο και πολύ αγχωτικη κατάσταση για μένα να βλέπω την ομάδα μου απο αυτήν την θέση . Η θέση μου είναι μέσα στο γήπεδο. Να μάχομαι και να παλεύω για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Αυτή είναι η φύση μου.
3) Το προσωνύμιο σου είναι Warrior.Ποσο έτοιμος αισθάνεται ο Φιαμεγκος για το παιχνίδι με τον Αήττητο.
Απ’. Είμαι πανέτοιμος για οποιαδήποτε παιχνίδι. Ειλικρινά σου λέω πως δεν έχουμε να φοβηθουμε κανέναν αν είμαστε αυτοι που πρέπει εμείς.Σεβομαι τον κάθε αντίπαλο αλλά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, στους συμπαίκτες μου ,στον οργανισμό που λέγεται ΑΕΜ.
4 ) Η ομάδα είχε ένα κακό ξεκίνημα.Ποσο έτοιμοι είστε να ανατρέψετε την κατάσταση.
Απ’.4)Με τα δεδομένα που εξελίχθηκε το πρωτάθλημα, δεν έχουμε πολλά περιθώρια. Αλλά πιστεύω ακράδαντα πως αν κερδίσουμε την Κυριακή θα δείτε ενα άλλο Μοσχάτο,μέχρι το τέλος.
5 )Ένα μήνυμα στον κόσμο
Απ’. Στον κόσμο που μας στηρίζει έχω να πω πως θέλω να μας έχουν εμπιστοσύνη και θα πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει