Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Η ΑΕ Μοσχάτου στην Γ’ Εθνική 5-0 την ΑΕ Περάματος! Έξαλλα πανηγύρια

Published

on

Την άνοδο της στην Γ’ Εθνική οριστικοποίησε μια αγωνιστική πριν από το τέλος του πρωταθλήματος η ΑΕ Μοσχάτου που συνέτριψε με 5-0 την ΑΕ Περάματος  φτάνοντας παράλληλα τα 104 γκολ !!

Έξαλλα πανηγύρισαν οι Μοσχατιώτες την μεγάλη τους επιτυχία με καπνογόνα και σαμπάνιες. Την αποθέωση γνώρισαν από τον κόσμο όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι με την σειρά τους αποθέωσαν τον προπονητή τους Νίκο Κούστα και τον ηγέτη της ομάδας Στέφανο Φαναρίτη.

Στους πανηγυρισμούς μετείχε και η Δημοτική αρχή με επικεφαλή  τον Δήμαρχο Ανδρέα Ευθυμίου, τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιώργο Φελλά και τον γραμματέα Μανώλη Αντωνάκο.

Αγωνιστικά η  ΑΕ Περάματος ξεκίνησε με ένα δοκάρι του Μπένα στο 3’ . Από κει και πέρα οι Μοσχατιώτες διατήρησαν την υπεροχή και ειδικά στο β΄ημίχρονο που σημείωσαν τέσσερα τέρματα τον πλήρη έλεγχο.

Από δυο τέρματα σημείωσαν οι Βινίσιους ( 20’, 58’) Νιζάμης( 46’, 61΄) ενώ  το σκορ έκλεισε ο Χατζάκης στο 82’.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ιωαννίδη Κ.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Αθανασόπουλος, Μουρελάτος, Σπανός, Φιαμέγκος( 69’ Ξενιτόπουλος). Φαναρίτης, Σιδηρόπουλος( 58΄Δρυμούσης) , Νιζάμης( 71’ Βοϊδονικόλας), Χατζάκης, Μπόλης, Βινίσιους, Στούπης( 67’ Σόσαρι)

ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ : Δρίβας, Νάζαρης , Ζαχαρόγλου, Ιατρού, Κουτσογιαννόπουλος, Αναγνωστάκης, Θεοδώρου( 61’ Ντέμα) Τάνκας, Ζόνγκα, Αντωνίου( 73’ Μελάς Σ.) Μπένα .