Connect with us

slideshow

Η ΑΕ Μοσχάτου στο 88′ 2-1 την Ολυμπιάδα σ ‘ ένα επεισοδιακό παιχνίδι (φωτο)

Published

on

Ψυχωμένη η ΑΕ Μοσχάτου έκαμψε την αντίσταση στο 88′ της μαχητικής Ολυμπιάδας με 2-1 σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι .

 

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2′ με τον Λόη .Οι Μοσχατιώτες πίεσαν στη συνέχεια και είχαν τέσσερα δοκάρια με τους Σπηλιωτάκη 19′, Ατματσίδη 25′ Στούπη33’και Καράμπελα 44′ ενώ ο γκολκίπερ Ανυφαντάκης είχε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις. Κατάφεραν να ισοφάρισαν στο 65΄με τον Στούπη .

 

Στο 67′ ο αγώνας διακόπηκε για ένα λεπτό επειδή οπαδοί των γηπεδούχων , σύμφωνα με το Φ.Α., πέταξαν μπουκαλάκια με νερό στον βοηθό Φαγκρίδα.

 

Η Ολυμπιάδα έμεινε με δέκα παίκτες στο 82′ λόγω αποβολής του Πέρρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Στο 88′ ήλθε το γκολ της νίκης για την ΑΕΜ από τον Κοντοπάνο . Αμέσως μετά ο παράγοντας των φιλοξενουμένων Αργύρης Κεραμίδας και ο προπονητής Δημήτρης Βουτσινάς μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθούν στον διαιτητή Καρυοφύλλη και αποβλήθηκαν.

 

Παράλληλα οπαδοί της Ολυμπιάδας , πάντα σύμφωνα με το Φ.Α. πετούσαν μπουκαλάκια με νερό στον βοηθό Φαγκρίδα , ενώ στην εξέδρα γίνονταν συμπλοκές μεταξύ φιλάθλων των δυο ομάδων.

 

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Αθανασόπουλος, Τζιώτης( 87′ Καρκαβίτσας) Καράμπελας, Αλτόγλου, Καράκαλος( 85′ Λιόλιος) , Τσάνης Ατματσίδης, Στούπης Κοντοπάνος, Γκούφας( 90΄Τσολακίδης) , Σπηλιωτάκης.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Ανυφαντάκης, Τόρρας( 70′ Κατσούλης) , Νομικός( 51′ Γρηγοράκος) , Φραγκόπουλος, Νερσεσιάν, Γκουβέρος, Μίχας( 83′ Ξένος) , Κοτσιοβός, Λόης, Πέρρος, Καμμένος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply