Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Η ΑΕ Μοσχάτου 3-1 στην παράταση τον ΑΟ Κορυδαλλό ( 1-1)

Published

on

«Ίδρωσε » για να πάρει την πρόκριση η ΑΕ Μοσχάτου που «τα βρήκε σκούρα» απέναντι στον πολύ καλό ΑΟ Κορυδαλλό. Τελικά τα κατάφερε στην παράταση .

Οι «πράσινοι» με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του προηγήθηκαν στο 22΄με τον Μπαμίχα και φάνηκε ότι θα «καθάριζαν » εύκολα το παιχνίδι.

Στο 51’ είχαν δοκάρι με τον Μπαχά .

Οι Κορυδαλλιώτες όμως αποδείχτηκαν « σκληρό καρύδι» και κατάφεραν αμέσως μετά ( 52’) να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια με τον Στριγκώνη .

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν και πάλι το προβάδισμα , αλλά ήταν φλύαροι και αντιμετώπισαν δυσκολίες για να διασπάσουν την άριστα στημένη άμυνα των αντιπάλων τους.

Έτσι το παιχνίδι έφτασε στην παράταση. Εκεί όπου οι Μοσχατιώτες μπήκαν αποφασιστικά προκειμένου να αποφύγουν τις περιπέτειες . Ευτύχησαν να πάρουν και πάλι το προβάδισμα στο 97’ με τον υπερδραστήριο Μπούγια .

Στο 120’ ο Γκορόγιας με μια γρήγορη επέλαση έδωσε την «χαριστική βολή» στους αντιπάλους του γράφοντας το τελικό 3-1.

Στιβαρή και αντικειμενική η διαιτησία του Πουλόπουλου.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ:Λιούμπης, Γκορόγιας, Φόνσος( 58’ Σκορδίλης) Ψυλλάκης, Καραπιπέρης, Μπούγιας( 103’ Σουλάι) , Μουρελάτος, Κάραβος, Βεζύρης ( 68’ Μπόλης), Μπαμίχα, Μπαχά( 78’ Κάλφας) .

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ : Κουλούρης, Τόπι, Νούχο, Πετρίδης, Τσέκερης, Ζαμπέτης, Γκανίδης, Δερμεντζόγλου, Σαραντέας( 56΄Χαραλάμπους) , Χατζηελευθερίου( 72’ Πετράκης) , Στριγκώνης .