Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Η ΑΕ Μοσχάτου 4-2 στην παράταση τον Αμπελακιακό

Published

on

H AE Μοσχάτου με 4-2 στην παράταση τον Αμπελακιακό

Στην παράταση η ΑΕ Μοσχάτου κατάφερε να πάρει την πρόκριση και να επικρατήσει με 4-2,του ψυχωμένου Αμπελακιακού.
Ήταν ένα παιχνίδι που τα είχε όλα . Διαφήμιση αλλά και παράλληλα …δυσφήμηση του ποδοσφαίρου.
Αγωνιστικά δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από αγώνα μεγαλύτερης κατηγορίας. Πολλές φάσεις , γκολ συναρπαστικό θέαμα που άρεσε στον κόσμο .
Από την άλλη σοβαρότατα προβλήματα .
Η αρχή έγινε με την έναρξη του παιχνιδιού. Που καθυστέρησε να ξεκινήσει 40’ . Και από τις 16.30 άρχισε στις 17.10.Κι αυτό λόγω καθυστέρησης του διαιτητή Λαθύρη να φτάσει στο γήπεδο. Όπως είπε ο ίδιος έμπλεξε σε κίνηση και μποτιλιάρισμα εξαιτίας ενός τροχαίου.
Ο αγώνας άρχισε , αλλά όσο σουρούπωνε τόσο ψύχρα έπιανε στο γήπεδο . Το πιο σημαντικό όμως ήταν ο ελλιπής φωτισμός του γηπέδου. Στους τρεις από τους τέσσερις πυλώνες άναβε μόνο μια λάμπα . Γεγονός που δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών που δεν μπορούσαν να διακρίνουν μακριά.
Και σαν να μην έφτανε αυτό το παιχνίδι πήγε στην παράταση . Με την λήξη της κανονικής διάρκειας το διαιτητικό τρίο έφυγε τρέχοντας για τα αποδυτήρια . Προφανώς για να επικοινωνήσει ο διαιτητής με κάποιο υπεύθυνο. Δεν μάθαμε. Αυτό που είδαμε πάντως είναι ότι ο διαιτητής επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο για να ξεκινήσει την παράταση. Μια απόφαση με την οποία οι περισσότεροι διαφώνησαν . Ο Λαθύρης όμως ήταν ανένδοτος και το παιχνίδι συνεχίστηκε και έληξε – τρόπος του λέγειν- κανονικά.
Πάμε τώρα στο αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης .
Το Μοσχάτο μπήκε πιο επιθετικά στο παιχνίδι και στο 4’
το σουτ του Νιζάμη απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ ο Σταρένιος.
Η απόδοση των γηπεδούχων δεν έφτασε στα γνωστά εκρηκτικά επίπεδα , αλλά μέσα σε έξι λεπτά σημείωσαν κατά την …πάγια τακτική τους , δυο τέρματα .
Στο 25’ μετά από υπέροχη ενέργεια και σουτ του Χαλβατζίου η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην επιστροφή ο Λελούδας με σουτ άνοιξε το σκορ.
Στο 31’ ο Ξενιτόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Νιζάμης με κεφαλιά «ζευγάρωσε » τα τέρματα της ομάδας του.
Ο τελευταίος στο 38’είχε σουτ στο κάθετο δοκάρι .
Ο Αμπελακιακός που αγωνίστηκε με αντεπιθέσεις βρέθηκε κοντά στο γκολ σε τέσσερις περιπτώσεις αλλά ο Αφουξενίδης είπε «όχι» σε τετ-α-τετ με τους Ιλάνογλου 18’, 54’ Αλιάι 36’, Ραπατζίκο 52’.
Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω . Παίζοντας με ψυχή και πάθος πίστεψαν αυτό που κάποιοι θεωρούσαν ακατόρθωτο εκμεταλλευόμενοι το χαλάρωμα των γηπεδούχων
. Κατάφεραν να μειώσουν στο 76’ με τον Περράκη και να ισοφαρίσουν στο 84’ με τον Θεοδοσίου . Έτσι το παιχνίδι πήγε στην παράταση. Να σημειώσουμε ένα ακόμα δοκάρι για την ΑΕ Μοσχάτου στο 90’ με τον Λελούδα .
Στο έξτρα παιχνίδι η ομάδα του Άρη Κακογιάννη σοβαρεύτηκε και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους μαχητικούς Σαλαμίνιους.
Στο 100’ ο Φασουλής ανέτρεψε τον Λελούδα και το πέναλτι που καταλογίστηκε μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος ο …παθών .
Το τελικό 4-2 σημείωσε στο 111’ με πλασέ ένας παίκτης που ήλθε από τον πάγκο. Ο 16χρονος Βασιλείου ….
Καλή η διαιτησία του Λαθύρη.
ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ : Αφουξενίδης , Σταύρου, Ξενιτόπουλος, Μακροστέργιος, Σιδηρόπουλος ( 96’ Βαζαίος) Λίτσας(57’ Βουζαλής) , Τουφεξίδης( 74’ Γούλας) Νιζάμης, Θεοδοσίου( 74’ Βασιλείου) , Λελούδας , Χαλβατζίου.
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ : Σταρένιος , Ζώτο, Περράκης( 103’ Μιχαλάκης) , Χαλούλος , Φασουλής( 103’ Παπαϊσιδώρου) , Σγούρδας, Αθανασίου( 92’ λ.τρ. Κοκλιώτης) , , Μπούτσης, Ιλάνογλου, Ραπατζίκος(67’ Μπαρμπέρης) Αλιάι( 46’ Θεοδοσίου).