Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Η ΑΕ Περάματος 2-1 τον Πειραϊκό που “φωνάζει” για Γιανναράκη

Published

on

Η ΑΕ Περάματος επικράτησε με 2-1 του Πειραϊκού με τους ηττημένους να έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή Γιανναράκη που όπως υποστηρίζουν δεν καταλόγισε δυο φορές την εσχάτη των ποινών σε ανατροπές του Ορφανού στο  30’ και στο 67’.

Για την ομάδα του Μάνου Χαρόπουλου σκόραρε ο  Ζαχάρογλου στο 12’,  στο 35’ ο Φλέγκας σημείωσε τέρμα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ  με την ομάδα του Περάματος να υποστηρίζει ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν σε  κανονική θέση και ο Παλαιολόγος στο 77’  πραγματοποίησε το 2-1 δίνοντας πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του .

Για τον Πειραϊκό ισοφάρισε στο 15’ ο Παπαδημητρίου σε 1-1.

Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε μεγάλη ένταση με τον διαιτητή να δείχνει την κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Πειραϊκού Βερσάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 85΄αποβλήθηκε και ο προπονητής του Πειραϊκού κ.Βλαχογιάννης για διαμαρτυρία σε αποφάσεις του ρέφερι της αναμέτρησης.

ΑΕ Περάματος: Γραίος, Μπούρας, Ξηρός, Ζαχαρόγλου(16′ λ.τρ. Μπινιχάκης), Κεφαλίδης, Γκοτζάι, Μαντινιώτης(66′  Χαραμής), Καπέρης, Παλαιολόγος(83′ Μαρκόπουλος), Φλέγκας, Σιδηρόπουλος(66′ Καραχάλιος).

Πειραϊκός: Νταβτιάν, Παπαδόπουλος Α., Βερσάκης, Καλλίνικος, Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλος Σ., Μαρίνος, Σοκορέλης, Πουτσελλάς, Βλαχογιάννης, Ορφανός.

foto arxeio –Konstantinos Lioreisis