Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η Αθηναΐδα 2-1 με ανατροπή τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης, τέλος ο Κωνσταντόπουλος

Published

on

Σε ένα ματς με δύο πρόσωπα, η Αθηναΐδα ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ επικράτησε με 2-1 επί του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Πλέον οι δύο ομάδες έχουν από 17 βαθμούς. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της Αθηναΐδας, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους…

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και προηγήθηκαν στο 24′ με κεφαλιά του Κομιώτη, ενώ στο 40′ είχαν δοκάρι με τον Ντιρμίσι σε εκτέλεση φάουλ. Στο 2ο όλα άλλαξαν, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τα ηνία την αναμέτρησης και αφού αρχικά ισοφάρισαν στο 52′ με αυτογκόλ του Καραβίδα, έφτασαν στη νίκη στο 88′ με κεφαλιά του Φρατζέσκου.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Μεϊμάρογλου, Κοντής, Βασιλειάδης (46′ Λούλο), Δρόσης, Κουτράκης, Τζουρμανάς (46′ Βάρρας), Ντιντίφας, Μαυρομματάκης, Λίτσο (90′ Κανδαλέπας), Φίλος (81′ Βαγγέλης), Φρατζέσκος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Σάκης Βερούτης): Χριστοδουλίδης, Αποστόλου, Καραγεώργος, Καραβίδας, Κομιώτης, Δούκας (89′ Μπάμπουλας), Γαντζούλας (74′ Ζέρβας), Βιτορεάνου (58′ Φάκης Δ.), Σιδηρόπουλος, Ντιρμισι, Μπούντρας (89′ Ζαγαρέλος).