Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η ακτινογραφία του δεύτερου ομίλου της Α’ΕΠΣΑ

Published

on

Τρίτη στροφή του πρωταθλήματος και για τον δεύτερο όμιλο της Α’ΕΠΣ Αθηνών. Όλοι οι αγώνες (πλην του Χαραυγιακός-Κολωνός που έγινε σήμερα και έληξε 3-0) διεξάγονται αύριο στις 16.30.

Ιάσων-Πεύκη: Ο Ιάσονας προέρχεται από ένα καλό ματς κόντρα στον Κολωνό. Η ομάδα του Νίκου Φούσκα είχε τρία δοκάρια αλλά τελικά ηττήθηκε με 1-0 ενώ στην πρεμιέρα αναδείχτηκε ισόπαλη εντός με 1-1 κόντρα στους Αγίους Αναργύρους. Από την άλλη πλευρά η άσφαιρη έως τώρα Πεύκη δεν θέλει να φύγει με άδεια χέρια από το Ίλιον. Ισοπαλία με Κολωνό εκτός (0-0) και ήττα από την Αργυρούπολη εντός (0-2) είναι τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των φιλοξενούμενων. Αναμένεται καλό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να θέλουν να σπάσουν το ρόδι και να πανηγυρίσουν την νίκη.
ΓΣ Αργυρούπολης-Χολαργός: Δυνατό παιχνίδι στο Β’Αργυρούπολης. Το σερί της σε τρεις νίκες θέλει να διευρύνει η Αργυρούπολη. Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της έπειτα από δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια με ΠΑΟ Ρουφ (0-1) και Πεύκη (0-2) με το κλίμα να είναι πολύ καλό στον σύλλογο. Από δύο νίκες προέρχεται και ο Χολαργός κόντρα σε Ελπίδα Αγίων Αναργύρων εκτός με 0-2 και ΠΑΟ Ρουφ εντός με 4-0, με το συγκρότημα του Γιάννη Κουσάνα να ψάχνει τρόπο για να αποδράσει από την Αργυρούπολη. Σίγουρα πρόκειται για αμφίρροπο παιχνίδι με αρκετές συγκινήσεις αφού μιλάμε για το ντέρμπι του ομίλου.
ΠΑΟ Ρουφ-Άγιος Ιερόθεος: Νέα αρχή ψάχνουν στο Ρουφ λόγω του κακού ξεκινήματος για την ομάδα με δύο σερί ήττες κόντρα στην Αργυρούπολη (0-1) και στο Χολαργό (4-0). Η επιθετική δυστοκία είναι μεγάλος πονοκέφαλος. Όσο για τον Ιερόθεο, η ομάδα των δυτικών προαστίων πήρε την πρώτη της νίκη με 1-0 κόντρα στην Ελπίδα. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 3-0 από το Αιγάλεω και φιλοδοξεί να φύγει με βαθμό ή βαθμούς κόντρα στον ΠΑΟ το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού.
Ελπίδα Αγ. Αναργύρων-Διάνα Ηλιούπολης: Κακό ξεκίνημα και για την Ελπίδα με δύο ήττες κόντρα σε Χολαργό (0-2) και Ιερόθεο (1-0). Ψάχνει γκολ και βαθμούς κόντρα στην Διάνα Ηλιούπολης η οποία ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα με διπλό κόντρα στον Ακάδημο (0-1) και ισοπαλία κόντρα στο Αιγάλεω εντός έδρας και δείχνει ικανή να φύγει αλώβητη από τους Αγίους Αναργύρους.
Αιγάλεω-Δόξα Βύρωνα: Το Αιγάλεω έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και θέλει την άνοδο. Νίκη με 3-0 κόντρα στον Ιερόθεο και ισοπαλία στην Ηλιούπολη κόντρα στην Διάνα τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ομάδας των δυτικών προαστίων του Χρήστου Τάσση. Αντίπαλος της η Δόξα Βύρωνα του Σάκη Δέδε με μια νίκη έως τώρα επί του Ακάδημου (2-0) και μια ήττα στην Αγία Παρασκευή (1-0). Το έργο της Δόξας θα είναι δύσκολο..
Ακάδημος-Θύελλα Αγ. Δημητρίου: Στο μηδέν Ακάδημος και Θύελλα. Ούτε γκολ στο ενεργητικό τους αλλά ούτε βαθμοί έπειτα από δύο αγωνιστικές για τις δύο ομάδες. Ήρθε η ώρα να σπάσουν το ρόδι. Για να δούμε ποια θα επικρατήσει..
Αγία Παρασκευή-Άγιοι Ανάργυροι: Δύο στα δύο για την Αγία Παρασκευή κόντρα σε Δόξα Βύρωνα και Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Επόμενο εμπόδιο οι Άγιοι Ανάργυροι του Αλβέρτου Παπαδάκη με τις δύο ισοπαλίες κόντρα σε Ιάσονα και Χαραυγιακό.
Μετά το τέλος του αγώνα θα υπάρχει πλήρες ρεπορτάζ για όλα τα παιχνίδια  stoplekto.gr
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply