Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Η Αλσούπολη 6-0 συνέτριψε τον Εθνικό Αστέρα

Published

on

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση η Αλσούπολη συνέτριψε τον Εθνικό Αστέρα με 6-0 και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά αποχαιρέτησαν την κατηγορία.

Πριν από τον αγώνα οι άνθρωποι της ομάδας αποτισαν φόρο τιμής στους 22 αγωνιστές, στην πλειοψηφία τους ανθρακωρύχους, που εκτελέστηκαν στο μπλόκο της Καλογρέζας πριν από 78 χρόνια. Οι φανέλες τού ΠΑΟ Αλσούπολης ανέγραφαν την ημερομηνία της εκτέλεσης και ήταν μαύρες (αντί για πράσινες) ως ένδειξη σεβασμού και τιμής στους εκτελεσμένους. Οι παίκτες άνοιξαν πανό που έγραφε «τιμή και δόξα στους εκτελεσμένους του μπλόκου της Καλογρέζας», ενώ η ομάδα είχε ετοιμάσει και ένα κείμενο για τους ανθρακορύχους καί τό ιστορικό τού μπλόκου τό οποίο μοίρασε στούς θεατές στις κερκίδες καί διαβάστηκε από τα μεγάφωνα.!!
Επίσης τηρήθηκε καί ενός λεπτού σιγή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίχτες του Θανάση Ψύλλια κυριάρχησαν σε όλο τον αγώνα και έφτασαν εύκολα στη νίκη. Ο Παπαδήμας στο 10′ με πέναλτι έκανε το 1-0, στο 30′ ο Ιακωβίδης πέτυχε το 2-0 και στο 43′ ο Παπαδήμας έκανε το 3-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στο 52′ ο Τζαμάι πέτυχε το 4-0, με τον  Τρούσι στο 72′ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Ένα λεπτό μετά στο 73′ ο Παπαδήμας ολοκλήρωσε το προσωπικό του ρεσιτάλ και διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

ΑΛΣΟΎΠΟΛΗ: Βιδιαδάκης, Ράπτης (29 λ.τ. Χρονόπουλος), Καρυπίδης (63′ Ανδροβικ), Μούζος, Φειδάκης, Τζωρτζάτος, Γεντίκης (62′ Τρούσι), Παπαδήμας (77′ Γεωργόπουλος), Ιακωβίδης (77′ Παπαδόπουλος), Τζαμάι, Σακαρέλης.

ΕΘΝΙΚΌΣ ΑΣΤΈΡΑΣ: Μαρκαντωνακης, Ταλαμαγκας, Χονδρογιάννης (55′ Καζής), Μαρκούσης, Μιχόπουλος, Μπαρμπαλιάς, Ρουμάνο (63′ Ξενιάδης), Μακρής, Μερμύγκης, Βάρφη Γ., Μπαϊράμι ( 46′ Βάρφη Μ.).