Connect with us

stoplekto

Η Αμφιάλη μεγάλη νίκη στο Πέραμα( 1-2)

Published

on

Η Αμφιάλη ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής αφού επικράτησε μέσα στο Πέραμα του Περαμαϊκού με 1-2 και καπάρωσε την πρώτη θέση ξεφεύγοντας επτά βαθμούς από τον αντίπαλο της . Οι νικητές συνεχίζουν την εντυπωσιακή και αήττητη πορεία τους . Αντίθετα οι Περαματιώτες γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα . Η Αμφιάλη «καθάρισε » το παιχνίδι της από το α’ ημίχρονο όπου σημείωσαν και τα δυο τέρματα τους με τους Ρούπι στο 16’ και Φύπε στο 25’. Οι γηπεδούχοι με τις δυο διορθωτικές αλλαγές που έγιναν στο 31’ προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι , αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 74’ με τον Παρασκευόπουλο . Να σημειωθεί ότι και τα τρία τέρματα της συνάντησης σημειώθηκαν με κεφαλιές.

Ο διαιτητής Λεμπέσης στο 78′ απέβαλε από τους φιλοξενούμενους τον Λίτσι με απευθείας κόκκινη για αντιαθλητικό παιχνίδι .

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Κατσικούρης, Κακαβίτσας( 65’ Έξαρχος , 85’Ταλαμπέκος), Μικρούλης, Παρασκευόπουλος, Λαζάκης, Καριντζαΐδης( 31’ Φαμπιάν) , Βύρης, Δεληβασίλης, Σιάνος, Μαυράκης(85’ Κοτζάι), Παρίσης ( 31’ Κοττάκης)

ΑΜΦΙΑΛΗ: Παγώνης, Μπακοθανάσης Χ.(54’ Κρεββατάς ), Μπακοθανάσης Σ., Γεωργακόπουλος, Μπέρτζος, Λίτσι, Ρούπι(87’ Σωτηριάδης), Φύπε, Δανασής, Επιτροπάκης(94’ Νέλα ) , Ζαχαρίου.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ