Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Η Αμφιάλη 2-0 στο ντέρμπι με την Χαλκηδόνα

Published

on

Επέστρεψε στις νίκες η Αμφιάλη που επικράτησε 2-0 της Χαλκηδόνας  με την ομάδα του Άρη Κακογιάννη να αφήνει πίσω της την κακή εμφάνιση με τον Καραβά. Η Χαλκηδόνα προσπάθησε έχασε σημαντικέ ς ευκαιρίες  αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς.

Στο 28’ Ο Αυγέρης  με φοβερό σουτ άνοιξε τον δρόμο για την νίκη των γηπεδούχων (1-0) , στο 32’ ο Παγώνης απέκρουσε σουτ του Αθανασιάδης Μ και ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Καρυτινός έβγαλε υπέροχη σέντρα  με τον Κατσάνη να μην μπορεί να νικήσει τον Παγώνη.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι που συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία βρήκαν και δεύτερο τέρμα  όταν στο 61’ μετά από εξαιρετική ενέργεια του Νιζάμη ο Σιάνος με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0.

Στο  59’ ο Παγώνης «έβγαλε» κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου στην συμβολή των δοκών  και λίγα λεπτά αργότερα και πάλι ο τερματοφύλακας την Αμφιάλης είπε όχι σε κεφαλιά του Ζαρκαδούλα Λ. Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες να σκοράρουν περισσότερα τέρματα με τους Νιζάμη και Αυγέρη με το σκορ να κλειδώνει τελικά στο 2-0.

Διαιτητής ήταν ο Λαθύρης Ε.

Αμφιάλη: Παγώνης, Καζάκος, Φυσαράκης,  Τζωρτζάτος, Γεωργακόπουλος, Καρυτινός, Αυγέρης, Πουρσανίδης, Σιάνος(66’ Μαυράκης), Γεωργίου, Νιζάμης(85’ Γεωργαλάκης).

ΑΟ Χαλκηδών: Θεοδωρούλας., Κούρτης(46’ Μάνθος), Πνευματικός Ε., Φέκος, Μπουζάλι, Αθανασιάδης Μ., Κορτέσης, Ζαρκαδούλας Α.(46’ Ζαρκαδούλας Λ.), Παναγιωτόπουλος(68′ Μανδαμαδιώτης), Καρυτινός(56’ Βοργιάς), Κατσάνης.

foto   Konstantinos Lioreisis