Connect with us

stoplekto

Η Αμφιάλη 4-0 τον Περαμαϊκό και ελπίζει

Published

on

Τον καλό της εαυτό βρήκε η Αμφιάλη  που σάρωσε με 4-0 τον αγνώριστο Περαμαϊκό και πέτυχε την πρώτη της νίκη στα play off .Ελπίζει πάντα στην συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου εφόσον την τελευταία αγωνιστική ηττηθεί η ΑΕ Μοσχάτου από την Ελλάδα Ποντίων ή το παιχνίδι αυτό λήξει ισόπαλο και εφόσον η ίδια επικρατήσει με 5 γκολ διαφορά της Χαραυγής .

Στο 29’ η Αμφιάλη άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Δανασή μετά από κόρνερ του Επιτροπάκη.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης( 46’)  ο Επιτροπάκης εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας και με σουτ «ζευγάρωσε » τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 54’ ήταν η σειρά  του Ρούπι να σκοράρει και μάλιστα με σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 73’ ο τελευταίος κέρδισε πέναλτι όταν ανατράπηκε από τον γκολκίπερ Κατσικούρη. Το εκτέλεσε ο Δανασής που ‘έγραψε το τελικό  4-0 πετυχαίνοντας παράλληλα  το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Ικανοποιητική η διαιτησία του Τραϊφόρου.

ΑΜΦΙΑΛΗ : Παγώνης, Μοχάμεντ, Κρεββατάς, Γεωργακόπουλος, Σωτηριάδης, Λίτσι( 87’ Παπαδόπουλος) , Ρούπι(87’ Χαντζής) , Χονδρουδάκης( 72΄ Βοϊδονικόλας) , Δανασής, Επιτροπάκης, Φύπε( 73’ Μπακοθανάσης  Χ.).

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ : Κατσικούρης, Μικρόπουλος, Καριντζαΐδης, Παρασκευόπουλος, Λαζάκης, Γκοτζάι, Βύρης, Σερμάδι( 37’ Ζωτάι) , Σιάνος, Μαυράκης( 9’ λ.τρ. Κακαβίτσας) , Παρίσης( 56’ Ταλαμπέκος) .