Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η ανάρτηση της Διάνα σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος

Ιnside informension από Διάνα Ηλιούπολης

Published

on

Το σχετικό κείμενο στην σελίδα κοινωνική δικτύωσης του συλλόγου αναφέρει τα παρακάτω:

ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

Ένα δωράκι για την Ανάσταση και για την αυριανή μεγάλη ημέρα του Πάσχα παραδίδει σήμερα η επίσημη σελίδα του συλλόγου, στον προπονητή και τους παίκτες της ανδρικής ομάδας. Το πιθανότερο είναι ότι το δώρο θα το δεχτεί με ικανοποίηση και ο πρόεδρος με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Έχει να κάνει με πληροφορίες που απορρέουν από το περιβάλλον της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, δηλαδή από την ΕΠΣΑ.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πηγές, εάν η πορεία του κορονοϊού διατηρήσει την «θετική» εικόνα που υπάρχει μέχρι σήμερα, τότε η ΕΠΣΑ είναι αποφασισμένη να υλοποιήσει την επιθυμία όλης της οικογένειας της Διάνα και να ολοκληρώσει το φετινό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας, το οποίο σημειωτέον βρίσκεται οκτώ στροφές πριν το τέλος του, έχοντας την ομάδα της Διάνα στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη με την Ηλιούπολη και τέσσερις μόλις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ρουφ.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η διοργάνωση θα συνεχιστεί αρχές ή μέσα Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί μέσα Ιουλίου.

Αυτό σημαίνει ότι το καλοκαίρι θα είναι ζεστό μετά από μία άνοιξη με τραυματικές εμπειρίες όχι μόνο για την οικογένεια της Διάνα αλλά για όλη την ελληνική κοινωνία