Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η ανάρτηση του ποδοσφαιριστή της ΑΕ Ηρακλείου Πάνου Γεωργίου που θα συζητηθεί…

Published

on

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕ Ηρακλείου  Πάνος Γεωργίου λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ήφαιστο Περιστερίου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό την παρακάτω επιστολή  σχετικά με την ένταση που δημιουργήθηκε στις κερκίδες του σταδίου της Νέας Ιωνίας από μια μερίδα νεαρών,  που σίγουρα θα συζητηθεί, ήδη έχει  συγκεντρώσει δεκάδες θετικά σχόλια .

Αναλυτικά η ανάρτηση παρακάτω:

Βλέπω φέτος ιστορικές ομάδες όπως η Ηλιούπολη, ο Χαραυγιακος, τα Σούρμενα, το Ρουφ και άλλες πολλές να έχουν στην κερκίδα πολλούς φιλάθλους και πολλούς οπαδούς που πάνε οργανωμένοι στο γήπεδο με τα καπνογόνα τους, τα τύμπανα τους τα κασκόλ τους, τη φωνή τους, την ψυχή τους…
Έχουν συνυπάρξει χωρίς κανένα πρόβλημα και έχουν δώσει την ευκαιρία να δημιουργηθεί μια εξαιρετική ατμόσφαιρα που αρέσει πολύ στους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου που πάνε κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Γι αυτό το λόγο τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και μακάρι να συνεχίσουν έτσι με πάθος και χωρίς να δίνουν το παραμικρό δικαίωμα να ειπωθεί κάτι αρνητικό γι αυτούς. ΜΠΡΑΒΟ!
Σήμερα στο παιχνίδι μας με αντίπαλο τον Ήφαιστο που έληξε 0-0 στην ΕΔΡΑ ΜΑΣ, παρευρέθηκαν και οργανωμένοι οπαδοί του Ήφαιστου, με όλα τα απαραίτητα. Τα πανό τους, τα τύμπανα τους, τη φωνή τους, την ψυχή τους ΑΛΛΑ και το θράσος τους, την μαγκιά τους, την προκλητικότητα τους, τις μπουνιές τους και τις κλωτσιές τους…
Σε ένα παιχνίδι που κύλησε με κακό θέαμα και μηδενικές φάσεις που κυριάρχησε το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ μεταξύ των ποδοσφαιριστών και προπονητών την παράσταση έκλεψαν οι αμούστακοι οπαδοί – τραμπούκοι της ομάδας του ΗΦΑΙΣΤΟΥ.
Στα παιχνίδια μας (είτε χάνουμε-είτε κερδίζουμε-είτε ερχόμαστε ισοπαλία) δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό. Αυτό είναι ΗΘΟΣ.
Συγχαρητήρια στην ΟΜΑΔΑ του ΗΦΑΙΣΤΟΥ για την παρουσία της σήμερα και στον προπονητή της.
ΝΤΡΟΠΗ για τους συγκεκριμενους οπαδούς της.
Η τοποθέτηση είναι δική μου. Όχι της ομάδας μου.
ΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply