Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΠ για την εορταστική εκδήλωση

Published

on

ΕΠΣ Πειραιά

Με ξεχωριστή επιτυχία πραγματοποιήθηκε  χθες Δευτέρα 11 Μαρτίου η  Ετήσια Εορταστική Εκδήλωση Βραβεύσεων & Κοπής της Βασιλόπιτας της Ένωσής μας.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η Αντιπεριφεριάρχης Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου, οι βουλευτές  κ.κ. Κων/νος Κατσαφάδος, Μιχάλης Λιβανός, Ιωάννης Τραγάκης, ο πρώην βουλευτής κ. Δημήτρης  Διαμαντίδης, ο αντιδήμαρχος  Αθλητισμού του Δήμου Πειραιά κ. Νίκος Γέμελος, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου κ. Γιώργος Φελλάς ,ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Κερατσινίου κ Στράτος Δασκαλάκης, ο Αντιδήμαρχος Άθλησης του Δήμου Καλλιθέας κ. Γιώργος Μαργωμένος  οι δημοτικοί Σύμβουλοι Πειραιά κ.κ. Γιάννης Χατζηαλέξης, Χρήστος Φωτιάδης, ο πρόεδρος των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πειραιά κ. Κανέλλος Τσίρμπας, ο Ταμίας του Συνδέσμου Προπονητών Πειραιά  κ. Δημήτρης Καλύκας & ο Γεν. Γραμματέας κ. Κώστας Λαζάρου, ο Αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού κ. Γιάννης Πολυκανδριώτης, ο άλλοτε Γεν. Γραμματέας της ΈΠΣΠ κ. Κώστας Βράκας, τα πρώην μέλη της κ.κ.. Στάθης Αμαραντίδης,Σωτήρης Μπήτρος, ο κ. Γιώργος Κωττάκης από τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων του Ολυμπιακού, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών κ Σπύρος Λιόλιος.

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  ευχαριστεί τα σωματεία  του Πειραιά & τους εκπροσώπους, τους  φίλους του Πειραϊκού ποδοσφαίρου , τους χορηγούς, τα Μ.Μ.Ε. που την  κάλυψαν  αλλά  κι όσους τίμησαν με την παρουσία τους την χθεσινή γιορτή.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ εύχεται σε όλους υγεία μέχρι το επόμενο συναπάντημα.