Connect with us

6ος Όμιλος

Η ανακοίνωση της Θύελλας για το παιχνίδι στην Τρίπολη – Τελειώνει το γήπεδο…

Published

on

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει σχετικά:

Σήμερα  Κυριακή 15/12/2019 και ώρα 15:00 μ.μ. στο Δημοτικό γήπεδο Παναρκαδικού θα διεξαχθεί η αναμέτρηση μεταξύ του Παναρκαδικού και της ομάδας μας για την 13η αγωνιστική (τελευταία του 1ου γύρου) του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, μετά από την πολύ καλή εμφάνιση και την ισοπαλία με την πρωτοπόρο Ρόδο.

Στατιστικά ο Παναρκαδικός σε 11 αγώνες έχει 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες έχοντας 17 βαθμούς με συντελεστή τερμάτων 15-13 και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και η ομάδα μας σε ίδιο αριθμό αγώνων έχει 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και τρεις ήττες με 16 βαθμούς και συντελεστή τερμάτων 10-16 και βρίσκεται στην 4η θέση. Από το παιχνίδι θα απουσιάσει ο τραυματίας Φύτρος (για ένα ακόμα παιχνίδι αφού βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από τον τελευταίο τραυματισμό του). Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν από τον Σύνδεσμο Μεσσηνίας οι κ.κ. Κουτσαναστάσης Ιωάννης, με βοηθούς τους κ.κ.Τσίλικα Ιωάννη και Μπούρκα Ηλία, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Σπυράκης Νικόλαος (Λακωνίας).

Τέλος να υπογραμμίσουμε ένα …πολύ ευχάριστο γεγονός, αυτό της επανεγκατάστασης του εργολάβου στο γήπεδο μας, για την τοποθέτηση του τάπητα, που καιρός επιτρέποντος, εφόσον δεν συμβεί κάτι απρόοπτο ξανά, θα παραδώσει το έργο προς τα μέσα του Ιανουαρίου, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στην ομάδα μας να αγωνιστεί και να προπονηθεί, επιτέλους στην έδρα και στην πόλη μας, που τόσο, μα τόσο μας έχει λείψει.-

ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΤΟ Δ.Σ. του Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ