Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Η απάντηση του Εθνικού Αστέρα στην ανακοίνωση της Αλσούπολης

Published

on

Ανακοίνωση-απάντηση στην αντίστοιχη της Αλσούπολης σχετικά με το χτεσινό μεταξλυ τους αγώνα και τα όσα διαδραματίστηκαν, εξλέδωσε ο Εθνικός Αστέρας.

Η ιστοσελίδα μας, πιστή πάντοτε στην δημοσιογρεαφική δεοντολογία, την δημοσιεύει αυτούσια…

<< ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ….

Σχετικά με τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο τέλος του αγώνα μας με την Αλσούπολη, η ομάδα μας καταδικάζει κάθε μορφή βίας, από όπου και αν προέρχεται. Είναι αντίθετο στις απόψεις και τα πιστεύω μας.

Για αυτό το λόγο και επειδή ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, θα προχωρήσουμε στη διαλεύκανση κάποιων γκρίζων γεγονότων, όπως αυτά αναφέρονται στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο της Αλσούπολης.

Ολα ξεκίνησαν από την προκλητική-ειρωνική- υβριστική σταση του προπονητή τους απέναντι στον πρόεδρο μας και τους φιλάθλους μας, με αποκορύφωμα απειλές μεσαιωνικού τύπου (θα τα πούμε στον 2ο γύρο κλπ). Τόσο ο παρατηρητής όσο και ο διαιτητής προσπάθησαν πολλάκις με τις παρατηρήσεις τους να τον συμμορφώσουν, αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό. Αυτός ο άνθρωπος θεωρούμε ότι είναι ο υποκινητής όλων των επισοδίων, τα οποία έχουμε βιώσει όλες τις προηγούμενες φορές που λέχουμε παίξε3ι σαν αντίπαλοι στην έδρα της Αλσούπολης.

Εδώ ταιριάζει η έκφραση: ΤΑ ΠΑΝΡΤΕΛΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΡΟΥΧΑ…

Συνεχίζοντας, θα θέλαμε να αναφερθούμε για τον ποδοσφαιριστή της Αλσούπολης που χτυπήθηκε στο κεφάλι όπως αναφέρθηκε, ότι δεν υπήρχε συμμετοχή μας στο συμβάν, αλλά μέσα στην αναταραχή χτυπήθηκε , κατά λάθος θεωρούμε, από άνθρωπο της ομάδας τους, ο οποίος ανήκει στο τεχνικό επιτελείο τους.

Επίσης, η αποστολή της Αλσούπολης έγινε με την παρουσία και την βοήθεια του Γενικού αρχηγού μας περνώντας μέσα από τα γραφεία-αποδυτήρια της ομάδας μας. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο της ύπαρξης της ομάδας ΔΙΑΣ στο σημείο αυτό. Νομίζουμε ότι αυτό έγινε για την δημιουργία εντυπώσεων και τίποτε άλλο.

Τέλος, θα αναφερθούμε στα λόγια του αρχηγού της αντιπάλου ομάδας με ταοποία εκφρλάζει τον αποτροπιασμό του για την προκλητική στάση του εν λόγω προπονητή του. Απεναντίας η σχετική ανακοίνωση των διοικούντων τον στηρίζει…λυπούμεθα ειλικρινά! Οσον αφορά την υπόσχεση φιλοξενίας στον Β΄γύρο, ελπίζουμε να μην είναι όπως τις προηγούμενες χρονιές.

ΥΓ 1: Στο φύλλο αγώνα δεν αναφέρεται η προκλητική στάση του προπονητή τους, ο οποίος είναι υπεύθυνος για όλα. Ομως νομίζουμε ότι οι δικές μας επιλογές (προέδρου, παραγόντων), είναι αυτές οι οποίες διαδραματίστηκαν και καθόρισαν όλα αυτά.

ΥΓ 2: Ουδέποτε έχει αναφερθεί παρόμοιο περιστατικό από φιλοξενούμενη ομάδα. Ο ΠΑΟ Εθνικός Αστέρας είναι ιστορικό σωματείο με παρελθόν, παρόν και μέλλον…

ΚΑΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΗ >>