Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Η απάντηση του Σάκη Αναστασόπουλου στην ανακοίνωση του Ηρακλή Περιστερίου

Published

on

Με δήλωση του ο πρώην προπονητής του Ηρακλή Περιστερίου Σάκης Αναστασόπουλος θέλησε να απαντήσει στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Αναλυτικά…

Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα την απάντηση του Ηρακλή Περιστεριου. Η ανακοίνωση μου ήταν ευχαριστήρια προς τη διοίκηση και είχε σύντομο απολογισμό της χρονιάς που τελείωσε. Δε περιείχε καμία μομφή για κανέναν, αντίθετα σας ευχαριστώ όλους, από τον πρόεδρο μέχρι το τελευταίο μέλος της διοίκησης.

Εχω συνεργαστεί τόσα χρόνια με παράγοντες, προπονητές , ποδοσφαιριστές και φυσικά γονείς παιδιών. Για το ήθος μου, την εργατικότητα μου και την αποτελεσματικότητα μου όλοι αυτοί ξέρουν. Είμαι περήφανος να βλέπω ποδοσφαιριστές που κάνουν καριέρα αυτή τη στιγμή να έχουν εκπαιδευτεί στις μικρότερες ηλικίες από μενα.

Όπως συμβαίνει στις αποτυχίες έτσι και στις επιτυχίες μερίδιο ευθύνης έχουν όλοι. Αγαπητοί μου φίλοι πρώην συμπαίχτες και νυν παράγοντες του Ηρακλή Περιστερίου με πολύ αγάπη δε σας κατηγορώ γιατί είστε ένα χρόνο στη διοίκηση και έχετε όρεξη να κάνετε πολλά. Σας εύχομαι να εκπληρώσετε τους στόχους σας και να έχετε μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία πάνω από όλα για όλους γιατί αυτό μετράει πάνω από όλα Καλό καλοκαίρι να έχετε!!!