Connect with us

stoplekto

Η απαράδεκτη κατάσταση του γηπέδου Αίγινας

Published

on

Με ρυθμό χελώνας προχωράνε τα έργα στο γήπεδο της Αίγινας . Έχει σκαφτεί ο αγωνιστικός χώρος για  να περάσουν οι σωλήνες για να φτιάξουν το στραγγιστικό σύστημα στον στίβο  και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξουν καθυστερήσεις  μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα . Και ο αθλητισμός στο νησί έχει βαλτώσει .Όλα ξεκίνησαν ένα χρόνο  πριν στις 11 Σεπτεμβρίου του 2016  με την αιτιολογία ότι  βιάζονταν να ξεκινήσουν τα έργα για να μην χαθούν τα χρήματα από την Περιφέρεια . Έτσι έγινε «έξωση » στην ομάδα .Όμως   δεν ήταν έτσι τα πράγματα . Λάθη επί λαθών. Σε απόσταση 30 μέτρων από την θάλασσα έσκαψαν για να φτιάξουν το στραγγιστικό , ενώ ήθελε το πολύ 80 πόντους!!! Και  έσκαψαν για να μπουν μεγάλοι σωλήνες λες και θα έπεφταν όλα τα νερά των χειμάρρων του νησιού. Μετά ήρθε κι η αρχαιολογία…κάθισε  ενάμιση μήνα…μέχρι να αποτυπώσουν…κάτι μικρούς αρχαίους μαντρότοιχους. Στη συνέχεια ο εργολάβος  εξαφανίστηκε ..και τα συνεργεία σταμάτησαν αφού ήταν όλοι  απλήρωτοι .. Εν το μεταξύ  έλεγαν ότι το έργο θα τελειώσει το αργότερο μέχρι το Μάρτη-Απρίλη του 2017…να προλάβει η ομάδα να παίξει 2-3 παιχνίδια στο νησί στο τέλος, ούτε αυτό δεν έγινε. Έχει έρθει ο Σεπτέμβρης κι ακόμα  είμαστε είμαστε στο μηδέν  . Όλη αυτή η κατάσταση κ όλα αυτά τα ψέματα ανάγκασαν το ΔΣ της ΑΕ Αίγινας  να παραιτηθεί.

  • Νέα διοίκηση εκλέχτηκε στον σύλλογο . Αν και δεν έγινε ακόμα γνωστή η σύνθεση του ΔΣ. θεωρείται σίγουρο ότι νέος πρόεδρος αναλαμβάνει ο Νίκος Τριανταφυλλάκης με Γενικό Γραμματέα  τον Γιώργο Γκαρή.

Στο ΔΣ μετέχει  και ο Σταμάτης Μαρμαρινός  πρώην προπονητής της ΑΕ Αίγινας που είναι  πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου

*Συνεχίζεται η προετοιμασία με τον Θανάση Μπακόμητρο . Την Τετάρτη η ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Φαληρικό ενώ την  επόμενη Κυριακή την Αρμενική.