Connect with us

4ος Όμιλος

Η αποστολή για Ιάλυσο

Published

on

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Επισκοπής στο ΔΑΚ Γάλλου όπου πραγματοποίησε τις δύο τελευταίες της προπονήσεις πριν την αναχώρηση για τη Ρόδο.

Η αποστολή της Επισκοπής ετοιμάζεται προκειμένου αύριο το πρωί (Σάββατο 5/3, 15.00) να πετάξει για τη Ρόδο όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Ιάλυσο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Δ’ ομίλου στη Γ’ Εθνική.

Ο προπονητής μας, Νίκος Κωτσοβός, αφού εξέφρασε την άποψή του για το ματς (βλ. στο banner παρακάτω) έβγαλε τα ονόματα της αποστολής τα οποία θα δώσουν έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες της χρονιάς.

Οι «18» που θα βρεθούν στο γήπεδο του Ιάλυσου είναι οι: Γεωργίου, Γκουτζελάς, Γεωργιάδης, Καψιώτης, Παπαδήμας, Νίκου, Πάτας, Γούλας, Μηνάς, Κοκονάκης, Μπάτζεφ, Ιβάνοφ, Σίσκοφ, Ντινιωτάκης, Χαλκιαδάκης, Μανωλακάκης, Κωτάτης και ο Μπάτσι.

Στην 18αδα δεν βρέθηκε ο τιμωρημένος Άλμπι Λένγκα καθώς και οι Φοβάκης (έχει χτυπήσει στον ώμο), Βλαβιανός (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), Ζότο καθώς και οι νεαποκτηθέντες τερματοφύλακες, Γύπαρης και Καβουκλής.  

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply