Connect with us

5ος Όμιλος

Η αποστολή της Επισκοπής

Published

on

Για τον Πειραιά σαλπάρει το βράδυ η ομάδα της Επισκοπής όπου την Κυριακή (10/2, 15.00) θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Πειραιά στο γήπεδο του Ταύρου.

Το συγκρότημα του συλλόγου, ολοκλήρωσε τον κύκλο προπονήσεων αυτής της εβδομάδας έχοντας την απώλεια του Γιώργου Σαββίδη όπου έχει υποστεί μία διάταση στον υποκνημήδειο τένοντα γεγονός που τον αφήνει στο Ρέθυμνο. Ως γνωστό, τραυματίας είναι και ο Νίκος Χαλκιαδάκης (κοιλιακούς-προσαγωγούς).

Ο τεχνικός της ομάδας, Μάρκος Στεφανίδης πραγματοποίησε την τελευταία προπόνηση επί ρεθεμνιώτικου εδάφους σήμερα το πρωί (Παρασκευή 8/2) στο γήπεδο Ρεθύμνου (Σοχώρα) και αύριο (Σάββατο 9/2) θα προπονήσει τους παίκτες μας στο γήπεδο του Αίαντα Ταύρου.

Μ. Στεφανίδης: «Να τα δώσουμε όλα»

Ο προπονητής, Μάρκος Στεφανίδης μιλώντας για την αναμέτρηση με τον Εθνικό τόνισε επιγραμματικά: «Πιστεύω ότι θα είναι ένα από τα πολύ όμορφα παιγνίδια που θα δώσουμε καθώς αφορά δύο ποιοτικές ομάδες.

Μετά από κάποιες αναμετρήσεις όπου δεν καταφέραμε να πάρουμε τους βαθμούς που έπρεπε, πιστεύω ότι ήρθε η ώρα, οι ποδοσφαιριστές μου να τα δώσουν όλα σ’ ένα ματς-πρόκληση παίζοντας με τον πρώτο της βαθμολογίας.
Ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα γιατί έχουμε δουλέψει γι’ αυτό».

Η αποστολή

Η 18αδα που επέλεξε ο Μ. Στεφανίδης για το ταξίδι στον Πειραιά αποτελείται από τους: Χανιωτάκη, Χρήστου, Ρούσση, Σέχου, Γεωργούλη, Σερβιλάκη, Σουμπασάκη, Σωπασή, Νάκα, Κατσικοκέρη, Γιόρνταν, Γκιόκα, Ρικαρντίνιο, Ζαχαρό, Λαζαρίδη, Τίρα, Ματαραγκάσι, Βιέντ.
Στο Ρέθυμνο παραμένουν οι: Μανωλακάκης, Γκαβρίλοβιτς, Καλογεράκης, Χαλκιαδάκης (τραυματίας), Σαββίδης (τραυματίας).