Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η αποτίμηση της μέχρι τώρα πορείας του ΑΟ Χαϊδαρίου

Published

on

Μέσω ανάρτησης στην ιστοσελίδα του ο ΑΟ Χαϊδαρίου κάνει μια αποτίμηση των μέχρι τώρα αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου.

Αναλυτικά, το κείμενο:

Η ολοκλήρωση του 2018, έφερε την ομάδα μας στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δέκα βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Φωστήρα. Μια πορεία που ξεκίνησε με ήττα, αλλά στην συνέχεια η ομάδα μας, εμφάνισε τις αρετές της στο χορτάρι και μάλλον θα πρέπει να νοιώθει αδικημένη από την θέση της. Ο Α.Ο. Χαϊδαρίου, μετά από 14 αγώνες, έχει 27 βαθμούς με 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες και απολογισμό τερμάτων 24-13, όντας η τρίτη καλύτερη επίθεση του ομίλου και η πέμπτη καλύτερη άμυνα.

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ – Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 1-0 

Η ομάδα μας δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις το πρωτάθλημα, καθώς ένα γκολ των γηπεδούχων στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, χώρισε τις δύο ομάδες, με τους παίκτες του Νίκου Παπαρούνη να δικαιούνται κάτι καλύτερο στην αναμέτρηση. Θυμηθείτε τον αγώνα!

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ 4-0 

Ο δεύτερος αγώνας για την ομάδα μας, άργησε λίγες μέρες. Μια βροχή στάθηκε η αιτία για την αναβολή της αναμέτρησης και την διεξαγωγή της στις 11 Οκτωβρίου. Η ομάδα μας, ήταν τεσσάρων αστέρων και επιβλήθηκε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Θυμηθείτε τον αγώνα!

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΧΑΛΑΝΔΡΙ – Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 0-2

Μια πολύ σημαντική νίκη και η πρώτη μακριά από την έδρα μας, πέτυχε στο Χαλάνδρι η ομάδα μας. Αξιοποιώντας το προβάδισμα στο σκορ, κατάφερε να διαχειριστεί σωστά το ματς και να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο. Θυμηθείτε τον αγώνα!

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 1-2

Η δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη, ήρθε στη Νέα Ερυθραία για την ομάδα μας. Η ομάδα μας προηγήθηκε στο σκορ, αλλά δέχτηκε άμεσα την ισοφάριση με τον Παληγιώργο να σκοράρει στο 59ο λεπτό και να μας χαρίζει τη νίκη. Θυμηθείτε τον αγώνα!

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ – ΦΩΣΤΗΡΑΣ 0-3

Η δεύτερη ήττα της σεζόν και πρώτη στην έδρα μας, ήρθε στην πέμπτη αγωνιστική από τον πρωτοπόρο Φωστήρα. Το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα μας, που είχε τις ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, αλλά επηρεάστηκε από το προβάδισμα των αντιπάλων μας. Θυμηθείτε τον αγώνα!

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ – Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 1-1

Ένα ακόμα άδικο αποτέλεσμα για την ομάδα μας, που δέχτηκε την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης του Ταύρου, αν και βεβαίως θα μπορούσε να πάρει μια σημαντική νίκη. Τελικά όμως το γκολ του Μουρεζίνη δεν στάθηκε ικανό για το τρίποντο. Θυμηθείτε τον αγώνα! 

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ – ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 1-1

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία με την ομάδα μας να μην φτάνει στα γνώριμα στάνταρ της απόδοσης της τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη, εμφανιστήκαμε σαφώς καλύτεροι και φτάσαμε στην ισοφάριση με τον Παληγιώργο, αν και θα μπορούσαμε να έχουμε τουλάχιστον ένα γκολ ακόμα. Θυμηθείτε τον αγώνα!

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 0-2

Ο Τσαγκάρης σκόραρε από μία φορά σε κάθε ημίχρονο και η ομάδα μας επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές. Μια νίκη, που ήταν η αρχή ενός πολύ καλού σερί. Θυμηθείτε τον αγώνα!

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ – ΙΑΣΟΝΑΣ 2-1

Μια ψυχωμένη εμφάνιση και μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας, σε ένα παιχνίδι που έδειχνε να «στραβώνει». Το γκολ του Κλουβάτου, ακολούθησε η αποβολή του Τσαγκάρη και η ισοφάριση, όμως ο Τσιρκινίδης δεν είπε την τελευταία του λέξη και σκόραρε στα τελευταία λεπτά για το τρίποντο. Θυμηθείτε τον αγώνα! 

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΣΟΥΡΜΕΝΑ – Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 2-4

Σε ένα πολύ όμορφο ματς, η ομάδα μας είχε τις απαντήσεις και στα δύο προβαδίσματα των αντιπάλων της και έφτασε στη νίκη με δύο ακόμα γκολ. Ο αγώνας έχει νωρίς το πρωί της Κυριακής και οι δύο ομάδες συνέβαλαν σε ένα πολύ ωραίο θέαμα. Θυμηθείτε τον αγώνα!

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ – ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 4-1 

Η ομάδα μας δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να επικρατήσει με 4-1 της Νέα Ιωνίας και να εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Δύο γκολ ο Καμπέρης και από ένα Τσιρκινίδης και Κοπανάς. Θυμηθείτε τον αγώνα!

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Α.Ο. ΙΛΙΟΥ – Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 0-1

Μια επαγγελματική νίκη σημείωσε η ομάδα μας στο Ίλιον. Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσαγκάρη, ήταν αρκετή για να δώσει το τρίποντο στην ομάδα μας. Θυμηθείτε τον αγώνα!

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ – ΡΟΥΦ 1-1

Μια πολύ καλή χαμένη ευκαιρία για να παραμείνουμε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, θα χάσει η ομάδα μας, καθώς το γκολ του Κλουβάτου, θα βρει απάντηση και μαζί θα χαθούν και δύο πολύτιμοι βαθμοί. Θυμηθείτε τον αγώνα!

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 1-0

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας, θα τελειώσουν το 2018, με την ήττα στην Ηλιούπολη. Η ομάδα μας ήταν εμφανώς καλύτερη από την αντίπαλο της και την αδικεί το αποτέλεσμα. Θυμηθείτε τον αγώνα!

ΒΡΙΣΚΕΙ ΓΚΟΛ ΑΠΟ… ΠΑΝΤΟΥ

Η ομάδα μας έχει δημιουργήσει ένα ομογενές σύνολο με τους παίκτες μας να έχουν ρόλους και να παίζουν για την φανέλα. Ενδεικτικό είναι ότι τα 24 γκολ της ομάδας μας στο πρωτάθλημα, τα έχουν πετύχει 9 διαφορετικοί παίκτες, που δείχνει τον πλουραλισμό που έχουμε. Πρώτος σκόρερ για το Χαϊδάρι ο Καμπέρης που έχει πετύχει 6 γκολ και είναι στην πέμπτη θέση του πίνακα των σκόρερ του ομίλου. Αναλυτικά τα γκολ της ομάδας μας:

ΚΑΜΠΕΡΗΣ 6

ΠΑΛΗΓΙΩΡΓΟΣ 4

ΤΣΙΡΚΙΝΙΔΗΣ 4

ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ 4

ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ 2

ΜΟΥΡΕΖΙΝΗΣ 1

ΜΗΛΙΩΝΗΣ 1

ΚΟΠΑΝΑΣ 1

ΑΝΤΑΛΗΣ 1

Απόλυτος Χριστούλης και Μηλιώνης! 

Ο Παύλος Χριστούλης και ο Γιάννης Μηλιώνης είναι οι δύο παίκτες της ομάδας μας που δεν έχουν χάσει λεπτό από τα 14 που έχουμε δώσει. Μάλιστα, ο τελευταίος, έχει πετύχει το μοναδικό αυτογκόλ, που πάντως το διόρθωσε άμεσα, πετυχαίνοντας και γκολ… σε «κανονική» εστία στην αναμέτρηση με τα Σούρμενα. Η ομάδα μας έχει δεχτεί δύο κόκκινες κάρτες με τον Τσαγκάρη και τον Παληγιώργο να έχουν παρατηρηθεί.

Θυμίζουμε βέβαια ότι για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, υπάρχει και ο εντός έδρας αγώνας με τον Α.Ο. Περιστερίου.