Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Η απόφαση για Γενική Συνέλευση στην Αθηναΐδα

Published

on

Απόφαση για Γενική Συνέλευση στις 17 Ιουνίου πάρθηκε στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της Αθηναΐδας . Διαβάστε παρακάτω όλες της αποφάσεις του συμβουλίου.

Στο χθεσινό Διοικητικό συμβούλιο αποφασίστηκε

1)Σύμφωνα με το άρθρο 12 του καταστατικού της Αθηναΐδας ορίζεται η σύγκλιση εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης στις 17 Ιουνίου 2020 .Η Γενική Συνέλευση θα γίνει στα γραφεία της ΑΘΗΝΑΙΔΑΣ αρχικά στις 19.00 και σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο μια ώρα αργότερα δηλαδή στις 20.00.
Παρακαλούνται όσα μέλη είναι ταμειακός τακτοποιημένα και επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στις εκλογές της 17 Ιουνίου θα καταθέσουν την υποψηφιότητα τους στα γραφεία της ομάδος υπόψιν του Γραμματέα της Αθηναΐδας  κ.Μπαρμπαδήμου.
Σύμφωνα με το καταστατικό άρθρο 13 οι αιτήσεις των υποψηφίων για το Διοικητικό συμβούλιο και την Εξελικτική επιτροπή υποβάλλονται τρεις τουλάχιστον ήμερες προ των αρχαιρεσιών στο Δ.Σ του σωματείου .
Το Δ.Σ την επόμενη ήμερα από τη λήξη της της υποβολής των υποψηφιοτήτων θα συνεδριάσει και θα εγκρίνει η όχι της υποψηφιότητες. Μέτα την ανακήρυξη των υποψηφίων θα συνταχθεί στα γραφεία του σωματείου πίνακας που θα περιέχει τα ονόματα των υποψηφίων με αλφαβητική σειρά.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ       Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Α.ΚΙΝΔΙΛΙΔΗΣ                   Ν.ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ