Connect with us

stoplekto

Η Αρμενική καταγγέλλει

Published

on

Από την επιτροπή ποδοσφαίρου της Αρμενικής Πειραιά εκδόθηκε μακροσκελέστατη ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρονται και τα παρακάτω :

«Πέρυσι κάναμε μια τρελή πορεία .Από το πρώτο μισό του πρωταθλήματος φάνηκε ότι η ομάδα μας θα πάει στην υψηλότερη κατηγορία .Δεν δώσαμε όμως δικαίωμα σε κανέναν να πει το παραμικρό για την αγωνιστική μας αδιαφορία. Θα ήταν απρέπεια να καθορίζουμε τα αποτελέσματα εις βάρος ή υπέρ άλλων ομάδων(αυτό μάλλον πληρώσαμε φέτος).Κι αν δεχτήκαμε πιέσεις για να είμαστε αδιάφοροι, τους νικήσαμε όλους γιατί ήμασταν δυνατοί Φέτος δυστυχώς από δικά μας λάθη η ομάδα δεν ήταν τόσο δυνατή αλλά παρόλο αυτά δεν υστερούσε από πολλές άλλες.

Εμείς καφέ πίνουμε με τις οικογένειες μας ,το αθλητικό υλικό το αγοράζουμε μόνοι μας και ότι λέμε το κάνουμε Δεν κάνουμε κυβίστηση για το συμφέρον της ομάδας .Παραγοντίστικοι νεόπλουτοι , χθεσινοί που δεν είναι αυριανοί έπαιζαν με την ιστορία της ομάδων, διαλέγοντας ποια ομάδα θα προβιβάσουν ή θα υποβιβάσουν.

Tην μία Κυριακή τρώγανε σίδερα, την άλλη Κυριακή δήλωναν αδυναμία και την επόμενη ξανά συμμετείχαν στο πρωτάθλημα.

Η επιτροπή διαιτησίας στον κόσμο της .Όριζε συγκεκριμένους διαιτητές σε συγκεκριμένες ομάδες σε τακτά χρονικά διαστήματα. Στην δική μας σε σύνολο 30 αγώνων έχουν σφυρίξει 24 διαιτητές. Αυτό βέβαια είναι το σωστό αλλά για όποιον διαιτητή λέγαμε ή γράφαμε καλά λόγια(χωρίς να τους καλοπιάνουμε, αφού χάναμε κάθε Κυριακή)  τους εξαιρούσαν από τους αγώνες μας και ορισμένοι δεν ξανά σφύριζαν ποτέ για εμάς.

Μέσω του τύπου δόθηκαν στην δημοσιότητα τα τηλέφωνα δύο διαιτητών που ορίζουν τους διαιτητές και ότι παράπονο υπάρχει να απευθυνόμαστε εκεί. Δεν σηκώνουν ποτέ το τηλέφωνο σε δικές μας κλήσεις.

Ζητήσαμε να παρευρεθούμε σε ένα συμβούλιο του Δ.Σ , να κάνουμε τα παράπονα μας. Δεν ειδοποιηθήκαμε ποτέ ώστε να παρευρεθούμε και γι ‘αυτό επιλέξαμε τον έντονο λόγο.

Κύριοι της ένωσης προστατέψτε το πρωτάθλημα.

Κάθε χρόνο μειώνονται οι ομάδες με αυτά που γίνονται. Αγανακτούν οι ομάδες με αυτά που βλέπουν.

Δεν θέλετε ηθικές ομάδες και ηθικούς ανθρώπους που να σέβονται τον αγώνα των βιοπαλαιστών που συντηρούν τις ομάδες, για να μπορείτε να κάθεστε στις καρέκλες και να διοικείτε.. αλλά με τον ρυθμό που μειώνονται οι ομάδες, για πόσο ακόμα??»