Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Η Ατλαντίδα 1-0 τον μαχητικό Παμπαιανικό

Published

on

Μία ακόμα νίκη πρόσθεσε η πρωτοπόρος Ατλαντίδα στην προσπάθειά της για άνοδο στην Α΄ κατηγορία. Επικράτησε, δύσκολα, του Παμπαιανικού με 1-0.

Το παιχνίδι ήταν ανοικτό και από τις δύο ομάδες, με αρκετές φάσεις και στις δύο εστίες. Ο Παμπαιανικός μπήκε πιο δυνατά, στον αγώνα πιέζοντας σε όλο το γήπεδο τους γηπεδούχους και στο 5΄ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσιγάρα από τον Σβόλη, ο οποίος χρεώθηκε με κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσιγάρας αλλά ο Φυλακτός απέκρουσε με τα πόδια. Η Ατλαντίδα στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της και είχε δύο σουτ του Χρυσάφη που κατέληξαν άουτ στο 17΄ και στο 22΄.

Στο 28΄ ο Μπερέτης από αριστερά έβγαλε τη σέντρα και ο Φώσκολος με κεφαλιά σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Στο 37΄ ακυρώθηκε γκολ του Χατζή, γιατί υποδείχθηκε ως οφσάιντ ο Κοτροζίνης και στο 41΄ δυνατό σουτ του Selvija κατέληξε άουτ. Στο 65΄ σε εκτέλεση φάουλ του Selvija η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Φυλακτού. Στο 67΄ ο Μπερέτης σέντραρε ο Καγιάς έπιασε την κεφαλιά αλλά με υπερένταση ο Κασελούρης έδιωξε σε κόρνερ. Στο 75΄ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Σβόλης για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Λαλαούνη και η Ατλαντίδα συνέχισε με 10 παίκτες.

Ο Παμπαιανικός από το σημείο αυτό, ανέβασε την απόδοσή του και συνέχισε την πίεση προς την εστία της Ατλαντίδας αλλά ο Φυλακτός και οι αμυντικοί του βρέθηκαν σε καλή μέρα και αποσόβησαν όλες τις ενέργειες των φιλοξενούμενων.

Στο 80΄ συγκρούστηκαν ο Κασελούρης με τον Φώσκολο με αποτέλεσμα να έχουμε πεντάλεπτη διακοπή του αγώνα μέχρι να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στους δύο παίκτες.

Στο 87΄ σε απευθείας φάουλ του Selvija ο Φυλακτός πετάχτηκε στο παραθυράκι της εστίας του και έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ. Η Ατλαντίδα τέλειωσε τον αγώνα με 9 παίκτες, όταν στο 92΄ αποβλήθηκε ο Χρυσάφης με 2η κίτρινη για εσκεμμένη καθυστέρηση. Διαιτητές: Αντιπαριώτης Μιχ..- Γκόντα Αικ., Καλαμπάκας Στεφ.

ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσούνης): Φυλακτός, Σβόλης, Παπαπέτρου, Πάσσαρης, Πούλιος, Κολοτούρος, Στασινόπουλος (46΄ Καγιάς), Τσαδήμας (70΄ Μπρέγκου), Φώσκολος, Χρυσάφης, Μπερέτης (75΄ Τρικαλίτης).

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Κασελούρης, Κοτροζίνης, Λαλαούνης, Χατζής, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Selvija, Παρθένης, Γιαμάς (46΄ Λαγός), Τσιγάρας (65΄ Λόκου), Δημήτρουλας (77΄ Κτίστης).

atlantida pampaianikos2