Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η Α’ ΕΠΣΑ με τη ματιά του Θανάση (post-game)

Published

on

Μεγαλώνει το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ όσο περνάνε οι αγωνιστικές, με τις εκπλήξεις να διαδέχονται η μία την άλλη.

Ειναι χαρακτηριστικό πως μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής μόνο οι Τράχωνες έχουν το απόλυτο σε νίκες, ενώ μόνο δύο ομάδες δεν έχουν ακόμη βαθμό (Βριλήσσια και Ιάσονας). Το εντυπωσιακό είναι πως και οι τρεις αυτές ομάδες είναι στον 3ο όμιλο!

Συνολικά 9 ομάδες είναι αήττητες, ενώ 6 ομάδες δεν έχουν πανηγυρίσει ακόμη νίκη…

Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε το Σαββατοκύριακο…

1ος όμιλος

Ορθιος και στο Παλαιό Φάληρο έμεινε ο Ηφαιστος, με το 2-2 απέναντι στην Δάφνη, με τις δύο ομάδες έτσι να παραμένουν αήττητες. Απέκτησε έτσι συγκάτοικο στην κορυφή τον Πανερυθραϊκό, που πήρε μεγάλο διπλό με 3-1 επί της Θύελλας Αγίου Δημητρίου, με τους γηπεδούχους πάντως να διαμαρτύρονται για την διαιτησία…

Στις νίκες επέστρεψε και η Διάνα Ηλιούπολης, με εντυπωσιακό τρόπο μάλιστα, αφού συνέτριψε με 6-0 τον Αστέρα Ζωγράφου, που δείχνει να μην πατάει πολύ καλά. Την ανοδική του πορεία συνέχισε ο Ατταλος, που νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό Λιοσίων.

Με εντυπωσιακό αποτέλεσμα συνδύασε την επιστροφή στο γήπεδο του το Ηράκλειο, που νίκησε με 3-0 το Χαϊδάρι, που δεν ξεκίνησε καλά,  ενώ σημαντική νίκη πήρε και ο Αγιος Δημήτριος με 2-0 επί της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων.

Τέλος, σε ένα ματς με πολλές << παρενέργειες>>, η Λύκόβρυση πήρε την πρώτη της νίκη με 3-1 επί της Νέας Ιωνίας που πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση. Αυτό το αποτέλεσμα έφερε αναταράξεις στις τάξεις της Νέας Ιωνίας, με τον Σάκη Σάσσαλο να αποτελεί παρελθόν, αλλά και με τη λύση της συνεργασίας με κάποιους παίχτες.

 

2ος όμιλος

Σε αυτό τον όμιλο όλες οι ομάδες έχουν τουλάχιστον από μία νίκη!

Ο Χολαργός νίκησε με ανατροπή τον Απόλλωνα Χαλανδρίου με 3-1 και παρέμεινε στην πρώτη θέση, ενώ την εξαιρετική του πορεία συνέχισε ο ΑΟ Περιστερίου που νίκησε με 2-0 τον Κένταυρο Βριλησσίων , ο οποίος δείχνει να έχει μείνει στις δάφνες της νίκης την πρώτη αγωνιστική.

Σημαντική νίκη πήρε το Χαλάνδρι με 3-0 επί του ΑΟ Ιλίου, ενώ στις νίκες επέστρεψε ο Μικρασιατικός που νίκησε τον Παπάγο με 3-1 υποχρεώνοντας τον στην πρώτη ήττα του. Σε απρόσμενη ισοπαλία υποχρεώθηκε ο Ηλυσιακός, που αν και προηγήθηκε με 2-0, έφερε 2-2 με τα Μελίσσια.

Ο Βύρωνας νίκησε με 1-0 το Παλαιό Φάληρο στην πρεμιέρα του Παύλου Κυριακουλέα στον πάγκο των φιλοξενουμένων, ενώ την πρώτη νίκη της πήρε η Αγία Παρασκευή, επικρατώντας εκτός έδρας με 1-0 επί των Σουρμένων.

 

3ος όμιλος

Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνουν πλέον οι Τράχωνες που έστω και στις καθυστερήσεις νίκησαν εκτός έδρας τα Βριλήσσια με 1-0, με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν χωρίς βαθμό.

Εκμεταλλεύτηκε έτσι το 1-1 στο ντέρμπι των Αγίων Αναργύρων με τον Αρη Πετρούπολης, αλλά και το εκτός έδρας 1-1 της Δόξας Βύρωνος με τα Πετράλωνα, που πήραν τον πρώτο τους βαθμό.

Σε ένα ματς με πολλή ένταση και νεύρα, το Καματερό νίκησε εκτός έδρας με 2-1 τον Ιάσονα που παραμένει χωρίς βαθμό, ενώ η Αγία Ελεούσα υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα τον ΓΣ Αργυρούπολης επικρατώντας με 3-1.

Ο Αθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-0 επί του Αγιαξ Ταύρου, ενώ ισόπαλο με 1-1 έληξε το Περιστεριώτικο ντέρμπι Ανθούπολη- Κηπούπολη, με τους φιλοξενούθμενους λίγο πριν το φινάλε με πέναλτι να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό.