Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η Α’ ΕΠΣΑ με τη ματιά του Θανάση (post-game)

Published

on

Φουντώνει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ, μετά τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής.

Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε το Σαββατοκύριακο…

 

1ος όμιλος

Ακλόνητος παρέμεινε στην κορυφή ο Ηφαιστος Περιστερίου, που νίκγσε σχετικά άνετα τον Αγιο Δημήτριο με 3-0. Το εκπληκτικό είναι πως ο Αγιος Δημήτριος υπέστη την τρίτη ήττα του σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς, με το ίδιο σκορ (3-0) σε όλα!

Συγκάτοικος στην κορυφή παρέμεινε και ο Πανερυθραϊκός, που νίκησε τη Λυκόβρυση με 3-1, ενώ την ανοδική της πορεία συνέχισε η Διάνα Ηλιούπολης, που νίκησε εκτός έδρας την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων με 2-0.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου με 2-1 επί του Αστέρα Ζωγράφου, με τους γηπεδούχους να παραμένουν στην τελευταία θέση. Αυτό το αποτέλεσμα είχε και << παρενέργειες >> αφού παρελθόν από την τεχνικήν ηγεσία του Αστέρα αποτελεί πλέον ο Μπάμπης Κατσάνος.

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Χαϊδάρι και Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν αήττητοι και τους γηπεδούχους να εξακολουθούν να μη μπορούν να κερδίσουν στην έδρα τους.

Ολα μηδέν στο Νέα Ιωνία- Ατταλος στο ντεμπούτο του Γιώργου Παρασκευαΐδη στον πάγκο των γηπεδούχων, ενώ λίγο πριν το φινάλε ο Ολυμπιακός Λιοσίων με υπηρεσιακό τεχνικό τον Θωμά Μακρή (ανέλαβε πλέον ο Βαγγέλης Ιντζέκαρος) κατάφερε να ισοφαρίσει το Ηράκλειο (1-1).

 

2ος όμιλος

Σκόνταψε ο Χολαργός στο τοπικό ντέρμπι με τον Παπάγο εκτός έδρας, μένοντας στο 2-2 αν και προηγήθηκε με 2-0.

Απέκτησε έτσι συγκάτοικο στην κορυφή τον εντυπωσιακό ΑΟ Περιστερίου, που νίκησε εκτός έδρας το Παλαιό Φάληρο με 3-1, Οι γηπεδούχοι έμειναν στην τελευταία θέση, έχοντας πάντως πολλά παράπονα από τη διαιτησία.Την αήττητη πορεία του συνέχισε ο Ηλυσιακός που νίκησε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Χαλανδρίου με 1-0, σε ένα αγώνα που σημαδεύτηκε από την εκπληκτική κίνηση fair play των γηπεδούχων λίγο πριν το φινάλε.

Μεγάλο διπλό πέτυχε ο Μικρασιατικός με 3-1 επί του ΑΟ Ιλίου, με το τελικό σκορ πάντως να μη δείχνει την εικόνα του αγώνα. ενώ η Αγία Παρασκευή κατάφερε να νικήσει τον μαχητικό Βύρωνα με 2-0. Ο Κένταυρος Βριλησσίων επέστρεψε στις νίκες με το 1-0 επί του Χαλανδρίου, ενώ στο 1-1 έμειναν Μελίσσια και Τράχωνες.

 

3ος όμιλος

Το πέντε στα πέντε έκαναν οι Τράχωνες επικρατώντας στο μεγάλο ντέρμπι με 2-1 επί των Αγίων Αναργύρων, που ηττήθηκαν για πρώτη φορά φέτος. Ετσι οι Τράχωνες είναι η μόνη ομάδα στην Α’ ΕΠΣΑ που έχει το απόλυτο σε νίκες.

Στη 2η θέση σκαρφάλωσε το Καματερό που νίκησε με 1-0 την Αγία Ελεούσα, ενώ απρόοπτη γκέλα για τη Δόξα Βύρωνος, που υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 από τον Ιάσονα που πήρε τον πρώτο του βαθμό.

Μεγάλο διπλό πήρε η Ανθούπολη με 2-1 επί του Αρη Πετρούπολης, ενώ άνετη νίκη πήρε ο ΓΣ Αργυρούπολης με 3-0 επί των Βριλησσίων, που παραμένουν η μόνη ομάδα σε όλη την Α’ ΕΠΣΑ χωρίς βαθμό.

Βαθμολογική ανάσα πήρε ο Αγιαξ Ταύρου επικρατώντας με 2-0 επί των Πετραλώνων, Ενώ την πρώτη της νίκη πήρε η Κηπούπολη επικρατώντας σε ένα επεισοδιακό ματς με 2-1 επί του Αθηναϊκού.