Connect with us

stoplekto

Η Α’ ΕΠΣΑ με τη ματιά του Θανάση (post-game)

Published

on

Οσο πάει και φουντώνει το ενδιαφέρον στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ, κάτι που επιβεβαιώθηκε και την 6η αγωνιστική.

Εκπλήξεις, σασπένς και πολύ καλά παιχνίδια συνέθεσαν το σκηνικό του Σαββατοκύριακου. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει πλέον ομάδα που να έχει το απόλυτο, είτε σε νίκες είτε σε ήττες.

Το εκπληκτικό στατιστικό είναι πως στα 21 ματς μόλις 3 γηπεδούχοι νίκησαν!!! 7 ματς έληξαν ισόπαλα και σε 11 νίκησαν οι φιλοξενούμενοι…

Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε σε όλους τους ομίλους…

1ος όμιλος

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει πλέον ο Πανερυθραϊκός, που νίκησε εκτός έδρας τον Ατταλο με 2-0 και εκμεταλλεύτηγκε έτσι την ισοπαλία με 1-1 που παραχώρησε ο Ηφαιστος στο Χαϊδάρι.

Την ανοδική της πορεία συνέχισε η Διάνα Ηλιούπολης που νίκησε εκτός έδρας τον Αγιο Δημήτριο με 1-0, ενώ το αήττητο της κράτησε η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου που νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό Λιοσίων στο ντεμπούτο του Βαγγέλη Ιντζέκαρου στον πάγκο των ερυθρολεύκων.

Σε αγώνα θρίλερ Θύελλα Αγίου Δημητρίου και Ελπίδα Αγίων Αναργύρων ήρθαν ισόπαλοι 2-2, παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 2-0. Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Ηράκλειο και Νέα Ιωνία, με τους γηπεδούχους να δέχονται την ισοφάριση στις καθυστερήσεις, αλλά να έχουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν χωρίς νίκη.

Τέλος, Λυκόβρυση και Αστέρας Ζωγράφου ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, και παραμένουν στα χαμηλκά πατώματα, με τον Αστέρα να παραμένει χωρίς νίκη στην τελευταία θέση.

TIPS

Μόλις μία νίκη γηπεδούχων αυτή την αγωνιστική, με δύο νίκες φιλοξενουμένουν και τέσσερις ισοπαλίες.

 

2ος όμιλος

Χέρι-χέρι παραμένουν στην κορυφή Χολαργός και ΑΟ Περιστερίου παραμένοντας αήττητοι.

Ο Χολαργός σε αγώνα με εκπληκτική εξέλιξη νίκησε τον ΑΟ Ιλίου με 3-2, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται δύο φορές και να είναι μπροστά στο σκορ μέχρι το 85′, αλλά τελικά να φεύγουν με άδεια χέρια και να υποχωρούν στην τελευταία θέση. Ο ΑΟ Περιστερίου κάνοντας μια απόλυτα πειστική εμφάνιση νίκησε εκτός έδρας τον Βύρωνα με 2-0.

Την ανοδική της πορεία συνέχισε η Αγία Παρασκευή που νίκησε τα Μελίσσια με 2-1, σε ένα ματς όπου όλα τα γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο. Αγώνας θρίλερ έγινε και στην Καισαριανή μεταξύ Μικρασιατικού και Κένταυρου Βριλησσίων, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται 2-0, αλλά τους γηπεδούχους να καταφέρνουν τελικά να ισοφαρίσουν σε 2-2.

Τεράστιο διπλό πέτυχε ο Παπάγος με 1-0 επί του Ηλυσιακού υποχρεώνοντας τον στην πρώτη του ήττα, ενώ σπουδαίο διπλό πήρε και το Παλαιό Φάληρο με 2-0 επί του Χαλανδρίου. Τέλος, νέο κακό αποτέλεσμα για τα Σούρμενα, που ηττήθηκαν μέσα στο γήπεδο τους από τον εξαιρετικό Απόλλωνα Χαλανδρίου με 0-1.

TIPS

Τέσσερις νίκες φιλοξενουμένων, δύο γηπεδούχων και μία ισοπαλία. Σκόραραν όλοι οι φιλοξενούμενοι

 

3ος όμιλος

Την πρώτη τους απώλεια βαθμών είχαν οι Τράχωνες, αλλά μόνο κακή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με τον Αρη Πετρούπολης, αφού διατήρησαν το αήττητο και παραμένουν στην κορυφή.

Αήττητη παραμένει και η Δόξα Βύρωνος, που νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Αγία Ελεούσα και επέστρεψε στις νίκες ανεβαίνοντας στη 2η θέση. Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο ΓΣ Αργυρούπολης με 1-0 μέσα στους Αγίους Αναργύρους, που έμειναν για τρίτο ματς χωρίς νίκη.

Τον πρώτο τους βαθμό πήραν τα Βριλήσσια που όμως δέχτηκαν την ισοφάριση (1-1) από το Καματερό στις καθυστερήσεις, σε ένα ματς με 4 κόκκινες κάρτες, ενώ εντυπωσιακό πέρασμα έκανε η Κηπούπολη που νίκησε εκτός έδρας τα Πετράλωνα με 4-1.

Στις νίκες επέστρεψε ο Αθηναϊκός που επικράυησε με 1-0 εκτός έδρας επί της Ανθούπολης, ενώ ο Αγιαξ Ταύρου νίκησε εκτός έδρας τον Ιάσονα με 2-0, σε ένα ματς πουσήμανε το τέλος του Βαγγέλη Γιαννόπουλου από την τεχνική ηγεσία των γηπεδούχων…

TIPS

Ούτε μία νίκη γηπεδούχων!!!Δύο ισοπαλίες και πέντε διπλά…