Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η Α’ ΕΠΣΑ με τη ματιά του Θανάση (post-game)

Published

on

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑ είχε και συνέχεια, αφού οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν και τη 2η αγωνιστική.

Μόνο 6 ομάδες συνολικά κατάφεραν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους, ενώ 7 ομάδες δεν έχουν πάρει ακόμη βαθμό. Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε…

 

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Το χαρακτηριστικό αυτής της αγωνιστικής είναι πως είχαμε ελάχιστες ισοπαλίες, αφού από τα 21 ματς μόλις 2 δεν είχαν νικητή. Στα 9 νίκησαν οι γηπεδούχοι, ενώ στα 10 οι φιλοξενούμενοι.

Μπήκαν 42 γκολ, 20 από τους γηπεδούχους και 22 από τους φιλοξενούμενους.

 

1ος όμιλος

 

Νομίζω πως δεν υπάρχει άνθρωπος που θα περίμενε τέτοιο ξεκίνημα, αφού κανένα από τα φαβορί δεν είναι στην κορυφή!

Τη 2η νίκη τους πέτυχαν η Θύελλα Αγίου Δημητρίου με 2-0 επί του Ολυμπιακού Λιοσίων, και ο εκπληκτικός μέχρι στιγμής Ηφαιστος, που νίκησε με 2-0 εκτός έδρας τον Ατταλο, που απογοητεύει.

Εντυπωσιακός ο Πανερυθραϊκός νίκησε με 2-0 εκτός έδρας την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, ενώ η Διάνα  Ηλιούπολης πήρε το ντέρμπι νικώντας με 1-0 τη Νέα Ιωνία που παραμένει χωρίς βαθμό.

Εκπληκτική νίκη εκτός έδρας για τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου με 2-1 επί του Ηρακλείου, ενώ την πρώτη νίκη τους πέτυχαν ο Αγιος Δημήτριος με 2-1 επί του Αστέρα Ζωγράφου, και το Χαϊδάρι που νίκησε εκτός έδρας την παραπαίουσα στα πρώτα ματς Λυκόβρυση με 3-0.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Τρεις νίκες για τους γηπεδούχους και 4 για τους φιλοξενούμενους είχαμε εδώ, ενώ μπήκαν 16 γκολ (6-10).

 

2ος όμιλος

 

Καμμία ομάδα εδώ δεν κατάφερε να κάνει το 2 στα 2, ενώ μόνο το Παλαιό Φάληρο έκανε τη 2η ήττα του.

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ντέρμπι του Χολαργού με την Αγία Παρασκευή, ενώ ο ΑΟ Περιστερίου νίκησε τον Παπάγο με 1-0.

Το Χαλάνδρι πήρε τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα επικρατώντας με 1-0, ενώ τα Μελίσσια νίκησαν εκτός έδρας τον Μικρασιατικό με 1-0.Στο 0-0 έμεινε το ματς του Ηλυσιακού με τα Σούρμενα, ενώ την πρώτη νίκη του π΄ληρε ο Βύρωνας με 1-0 επί του Κένταυρου.

Τέλος, ο ΑΟ Ιλίου << ρέφαρε >> την  ήττα της πρώτης αγωνιστικής, επικρατώντας εκτός έδρας επί του Παλαιού Φαλήρου με 2-0.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

3 νίκες γηπεδούχων, δύο ισοπαλίες και δύο νίκες φιλοξενουμένων είχαμε, ενώ μπήκαν μόλις 8 γκολ (4-4).

 

3ος όμιλος

 

Τέσσερις ομάδες κατάφεραν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους, ενώ άλλες τέσσερις ηττήθηκαν για 2η φορά.

Οι Αγιοι Ανάργυροι νίκησαν εκτός έδρας τα Βριλήσσια με 1-0 και έκαναν το 2 στα 2, με τους γηπεδούχους να κάνουν τη 2η ήττα τους και μάλιστα εντός έδρας. Στο πιό εντυπωσιακό μέχρι στιγμής αγώνα του πρωταθλήματος η Δόξα Βύρωνος έκανε τη δεύτερη νίκη της με 4-3 εκτός έδρας επί της Κηπούπολης που παραμένει χωρίς βαθμό, ενώ τη 2η νίκη τους πέτυχαν και οι Τράχωνες με 1-0 επί του Ιάσωνα, που επίσης παραμένει χωρίς βαθμό.

Η τέταρτη ομάδα που εκανε το 2 στα 2 είναι η Ανθούπολη, που νίκησε τον Αγιαξ Ταύρου με 1-0. Τη νίκη της ημέρας σε σκορ πέτυχε ο Αθηναϊκός, που επικράτησε με 4-0 επί του Καματερού, ενώ σημαντικό διπλό πήρε ο ΓΣ Αργυρούπολης  με 2-1 επί των Πετραλώνων που παραμένουν χωρίς βαθμό.

Τέλος, με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε η Αγία Ελεούσα την επιστροφή στη φυσική της έδρα μετά από 19 χρόνια, αφού νίκησε τον Αρη Πετρούπολης με 1-0, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τρία δοκάρια!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Χωρίς ισοπαλία και εδώ, με τρεις άσους και τέσσερα διπλά. Μπήκαν 18 γκολ (10-8)