Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η Α’ ΕΠΣΑ με τη ματιά του Θανάση (pre-game)

Published

on

Τέταρτη στροφή στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ το Σαββατοκύριακο, και το ενδιαφέρον φουντώνει…

Ας δούμε τι περιμένουμε…

1ος όμιλος

Με 2 αγώνες ανοίγει το Σάββατο η αυλαία της αγωνιστικής.

Ξεχωρίζει το ματς μεταξύ του Ηρακλείου και του Χαϊδαρίου, με τις δύο ομάδες να μην έχουν κάνει ξεκίνημα ανάλογο των προσδοκιών τους. Αξίζει να σημειωθεί πως το Ηράκλειο επιστρέφει επιτέλους στη φυσική του έδρα. Στο άλλο ματς η Διάνα Ηλιούπολης που επίσης δεν έχει κάνει το ξεκίνημα που περίμενε υποδέχεται τον Αστέρα Ζωγράφου που ψάχνει την πρώτη του νίκη.

Την Κυριακή ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής μεταξύ της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου και του Ηφαίστου, δύο ομάδων που έχουν εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής. Ο Αγιος Δημήτριος υποδέχεται την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων που εκτός έδρας τα πάει καλύτερα από ότι εντός, ενώ σε ένα ματς μεταξύ δύο ομάδων που έχουν κάνει πολύ καλό ξεκίνημα η Θύελλα Αγίου Δημητρίου υποδέχεται τον Πανερυθραϊκό.

Ο Ατταλος υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λιοσίων και θέλει να δώσει συνέχεια στο διπλό της περασμένης εβδομάδας, και τέλος η Λυκόβρυση θα παίξει με τη Νέα Ιωνία, σε ένα αγώνα όπου και οι δύο ομάδες ψάχνουν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα.

 

2ος όμιλος

Ο κύριος όγκος των αγώνων γίνεται Σάββατο, με πέντε ματς να διεξάγονται εκείνη την ημέρα.

Ο πρωτοπόρος Χολαργός υποδέχεται τον γειτονικό Απόλλωνα Χαλανδρίου και δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο. Ο Βύρωνας θα αντιμετωπίσει το Παλαιό Φάληρο που θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο τον Παύλο Κυριακουλέα, ενώ ο Μικρασιατικός θα υποδεχτεί τον Παπάγο με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες και τους φιλοξενούμενους να θέλουν να δώσουν συνέχεια στο καλό τους ξεκίνημα.

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς το Χαλάνδρι να υποδέχεται τον ΑΟ Ιλίου με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν μέχρι τώρα, ενώ ο ΑΟ Περιστερίου που παραμένει αήττητος θα υποδεχτεί τον Κένταυρο Βριλησσίων που μετά τη νίκη της πρώτης αγωνιστικής δείχνει να μην πατάει πολύ καλά.

Την Κυριακή το πρωί σε ένα σπουδαίο ματς τα Σούρμενα υποδέχονται την Αγία Παρασκευή, που έχει κάνει κακό ξεκίνημα και ψάχνει την ανάκαμψη, ενώ το πρόγραμμα κλείνει με τον Ηλυσιακό που παραμένει αήττητος και χωρίς να έχει δεχτεί γκολ, να υποδέχεται τα Μελίσσια.

 

3ος όμιλος

Τρία ματς γίνονται Σάββατο και τέσσερα την Κυριακή.

Ξεχωρίζει η Περιστεριώτικη μονομαχία της Ανθούπολης με την Κηπούπολη, με τους γηπεδούχους να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς.

Ο Αθηναϊκός υποδέχεται τον Αγιαξ Ταύρου και θέλει να ανακάμψει μετά τη βαριά ήττα της περασμένης αγωνιστικής, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στη νίκη της περασμένης εβδομάδας. Τέλος, σε μια γειτονική μονομαχία ο Ιάσωνας ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς υποδεχόμενος το Καματερό.

Την Κυριακή τρία ματς διεξάγονται το πρωί. Η Αγία Ελεούσα θα υποδεχτεί τον αήττητο ΓΣ Αργυρούπολης, ενώ τα Πετράλωνα θα παίξουν με τη Δόξα Βύρωνος σε ένα ματς όπου οι δύο ομάδες έχουν κάνει εκ διαμέτρου αντίθετο ξεκίνημα, αφού οι γηπεδούχοι έχουν μόνο ήττες και οι φιλοξενούμενοι μόνο νίκες. Το ίδιο ισχύει και για τον αγώνα Βριλήσσια- Τράχωνες, με τους γηπεδούχους να είναι ακόμη χωρίς βαθμό και τους φιλοξενούμενους να έχουν τρεις νίκες χωρίς να έχουν δεχτεί γκολ.

Το μεγάλο ματς της ημέρας γίνεται την Κυριακή το απόγευμα, με τους εκ των πρωτοπόρων Αγίους Αναργύρους να υποδέχονται τον Αρη Πετρούπολης.