Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η Α’ ΕΠΣΑ με τη ματιά του Θανάση (pre-game)

Published

on

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ, με πολλά δυνατά ματς και στους 3 ομίλους.

Ας δούμε τι περιμένουμε…

1ος όμιλος

Ο κύριος όγκος των αγώνων θα γλινει το Σάββατο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει 5.

Ο πρωτοπόρος Ηφαιστος υποδέχεται τον Αγιο Δημήτριο που ψάχνει τους πρώτους του εκτός έδρας βαθμούς. Ο Πανερυθραϊκός θέλει να συνεχίσει το καλό ξεκίνημα υποδεχόμενος τη Λυκόβρυση που θέλει να δώσει συν[εχεια στη μεγάλη νίκη της περασμένης Κυριακής, ενώ το Χαϊδάρι που ψάχνει την ανάκαμψη θα αντιμετωπίσει την πολύ καλή και αήττητη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου..

Πολύ ενδιαφέρον ματς γίνεται στους Αγίους Αναργύρους με την Ελπίδα να υποδέχεται τη Διάνα, Ενώ ο Αστέρας Ζωγράφου που ψάχνει την πρώτη νίκη του υποδέχεται τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου.

Την Κυριακή η Νέα Ιωνία με τον Γιώργο Παρασκευαΐδη πλέον στον πάγκο θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, υποδεχόμενη τον Ατταλο που βρίσκεται σε ανοδική πορεία, και τέλος ο Ολυμπιακός Λιοσίων χωρίς πλέον τον Νίκο Ζουμπατόπουλο στον πάγκο θα αντιμετωπίσει το [πολύ δυνατό Ηράκλειο.

 

2ος όμιλος

Με τρία ματς το Σάββατο και τέσσερα την Κυριακή συνεχίζεται το πρωτάθλημα σε αυτό τον όμιλο.

Το Σάββατο το παλαιό Φάληρο υποδέχεται τον αήττητο ΑΟ Περιστερίου, ενώ ο ΑΟ Ιλίου που καίγεται για τη νίκη υποδέχεται τον Μικρασιατικό. Στο πιό ενδιαφέρον ματς του Σαββάτου, ο Απόλλωνας Χαλανδρίου υποδέχεται τον αήττητο Ηλυσιακό.

Στο πρόγραμμα της Κυριακής ξεχωρίζει το γειτονικό ντέρμπι του Παπάγου με τον πρωτοπόρο Χολαργό. Η Αγία Παρασκευή θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες υποδεχόμενη τον σκληροτράχηλο Βύρωνα, ενώ σε ένα άλλο γειτονικό ντέρμπι ο Κένταυρος Βριλησσίων θα υποδεχτεί το Χαλάνδρι. Το πρόγραμμα κλείνει με το ματς Μελίσσια- Σούρμενα.

 

3ος όμιλος

Δύο ματς γίνονται το Σάββατο και 5 την Κυριακή.

Το Σάββατο το Καματερό θα αντιμετωπίσει την Αγία Ελεούσα σε ένα ματς με την ιδιαιτερότητα της παρουσίας του Νίκου Κουνάδη στον πάγκο των φιλοξενουμένων ο οποίος θα αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα. Επίσης, σε μια γειτονική μονομαχία ο Αγιαξ Ταύρου υποδέχεται τα Πετράλωνα, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τους βαθμούς, αφού έχουν χάσει αρκετό έδαφος.

Την Κυριακή ξεχωρίζει το πολύ μεγάλο ντέρμπι μεταξύ των πρωτοπόρων Τραχώνων και των Αγίων Αναργύρων. Ο Αρης Πετρούπολης θα αντιμετωπίσει την Ανθούπολη και η Κηπούπολη τον Αθηναϊκό, ενώ η Δόξα Βύρωνος έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στον εκ των ουραγών Ιάσονα που πάντως παλεύει όλα τα ματς. Τέλος, ο ΓΣ Αργυρούπολης θα υποδεχτεί τα Βριλήσσια που ψάχνουν τον πρώτο τους βαθμό.