Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η Α’ ΕΠΣΑ με τη ματιά του Θανάση (pre-game)

Published

on

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η 6η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πολλά σπουδαία ματς.

Ας δούμε τι περιμένουμε το Σαββατοκύριακο, με τον κύριο όγκο των αγώνων να γίνεται Σάββατο…

1ος όμιλος

Τέσσερα ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου και τρία της Κυριακής.

Το Σάββατο ξεχωρίζει το ματς του εκ των πρωτοπόρων Ηφαίστου με το Χαϊδάρι που προσπαθεί να ανακάμψει, ενώ το Ηράκλειο θέλει να επιστρέψει στις νίκες υποδεχόμενο τη Νέα Ιωνία που ακόμη ψάχνει την πρώτη της νίκη.

Πολύ ενδιαφέρον ματς γίνεται στο Καλαμάκι μεταξύ του Αγίου Δημητρίου και της Διάνας Ηλιούπολης, ενώ σε μια μάχη μεταξύ ομάδων που βρίσκονται στα χαμηλά της βαθμολογίας, η Λυκόβρυση υποδέχεται τον ουραγό και χωρίς νίκη Αστέρα Ζωγράφου, που πλέον δεν έχει στον πάγκο τον Μπάμπη Κατσάνο.

Σπουδαία ματς γίνονται και την Κυριακή, με τον συμπρωτοπόρο Πανερυθραϊκό να παίζει εκτός έδρας με τον συνεχώς ανερχόμενο Ατταλο. Η Θύελλα Αγίου Δημητρίου υποδέχεται την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, ενώ η αήττητη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λιοσίων, που θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο του τον Βαγγέλη Ιντζέκαρο.

2ος όμιλος

Πέντε ματς γίνονται το Σάββατο και δύο την Κυριακή.

Ξεχωρίζει το ματς του δυνατού Βύρωνα με τον εκ των πρωτοπόρων και αήττητο ΑΟ Περιστερίου. Ο άλλος πρωτοπόρος Χολαργός δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στον ΑΟ Ιλίου που ακόμη ψάχνει τα πατήματα του, ενώ τα Σούρμενα θα υποδεχτούν τον Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Το Χαλάνδρι θα αντιμετωπίσει το Παλαιό Φάληρο που βρίσκεται στην τελευταία θέση, ενώ συνέχεια στις καλές εμφανίσεις θέλει να δώσει ο Μικρασιατικός που υποδέχεται τον Κένταυρο Βριλησσίων.

Την Κυριακή οι γηπεδούχοι δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο, αντιμετωπίζοντας πάντως επικίνδυνους αντιπάλους. Η Αγία Παρασκευή θα παίξει με τα Μελίσσια, ενώ ο αήττητος Ηλυσιακός θα αντιμετωπίσει τον Παπάγο.

3ος όμιλος

Τέσσερα ματς γίνονται Σάββατο και τρία την Κυριακή.

Το Σάββατο ξεχωρίζει το ματς της Ανθούπολης με τον Αθηναϊκό, με τους γηπεδούχους να θέλουν να δώσουν συνέχεια στο μεγάλο διπλό μέσα στην Πετρούπολη και τους φιλοξενούμενους να δίνουν δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας αγώνα, και πάλι στο Περιστέρι, ελπίζοντας αυτή τη φορά σε καλύτερο αποτέλεσμα.

Τα Πετράλωνα υποδέχονται την Κηπούπολη ψάχνοντας την πρώτη νίκη τους, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες, ενώ την πρώτη του νίκη ψάχνει και ο Ιάσονας που υποδέχεται τον Αγιαξ Ταύρου. Τα Βριλήσσια που ακόμη δεν έχουν βαθμό θα αντιμετωπίσουν το Καματερό, που θέλει να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις στη βαθμολογία.

Την Κυριακή το πρωί η Αγία Ελεούσα θέλει να διατηρήσει το απόλυτο στην έδρα της υποδεχόμενη τη Δόξα Βύρωνος που μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα δείχνει να μην πατάει πολύ καλά στα τελευταία ματς παραμένοντας πάντως αήττητη. Στο μεγάλο ματς της ημέρας ο Αρης Πετρούπολης παίζει ίσως το τελευταίο του χαρτί για να διατηρηθεί στη μάχη της ανόδου, και υποδέχεται τους πρωτοπόρους Τράχωνες, που είναι η μοναδική ομάδα σε όλη την Α’ κατηγορία που έχει κάνει το 5 στα 5.