Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η Α’ ΕΠΣΑ με τη ματιά του Θανάση (pre-game)

Published

on

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Ας δούμε τι περιμένουμε να δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο…

 

Α’ όμιλος

Με ένα ματς ξεκινάει το Σάββατο το πρόγραμμα αυτού του ομίλου. Στη Λυκόβρυση η τοπική ομάδα πληγωμέμη από τη βαριά ήττα της 1ης αγωνιστικής υποδέχεται το επίσης πληγωμένο Χαίδάρι που προέρχεται από εντός έδρας ήττα.

Πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής. Ο Αγιος Δημήτριος θέλει να ξεπλύνει τις πληγές του από την ήττα της πρώτης αγωνιστικής και υποδέχεται τον Αστέρα Ζωγράφου που μετά την ισοπαλία στη Νέα Ερυθραία θα αγωνιστεί και πάλι εκτός.

Η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, που ήταν η πρωταγωνίστρια της 1ης αγωνιστικής με τη μεγάλη νίκη μέσα στη Νέα Ιωνία, υποδέχεται τον Πανερυθραϊκό που προέρχεται από ισοπαλία στην έδρα του, με την ομάδα του Θανάση Βάλσαμου να θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

Σπουδαίο ματς στην Ηλιούπολη, όπου η Διάνα θέλει να πετύχει την πρώτη της νίκη απέναντι στη Νέα Ιωνία η οποία θέλει να << ρεφάρει>> την εντός έδρας ήττα της πρώτης αγωνιστικής.

Να ζευγαρώσει τις νίκες της θέλει η Θύελλα Αγίου Δημητρίου απέναντι στον Ολυμπιακό Λιοσίων, που προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με τη Διάνα, ενώ την πρώτη του νίκη ψάχνει και ο Ατταλος, που υποδέχεται τον θριαμβευτή της 1ης αγωνιστικής Ηφαιστο.

Τέλος, το 2 στα 2 ψάχνει το Ηράκλειο, που υποδέχεται τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, με το γηπεδικό να είναι το μεγαλύτερο του πρόβλημα, αφού αυτή τη φορά θα αγωνιστεί στη Νέα Ιωνία.

 

Β’ όμιλος

 

Με τρία ματς ανοίγει το Σάββατο η αυλαία.

Ξεχωρίζει το μεγάλο γειτονικό ντέρμπι μεταξύ του Χολαργού και της Αγίας Παρασκευής. Οι γηπεδούχοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στο μεγάλο διπλό στα Σούρμενα, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να συνέλθουν από την ήττα-σοκ της πρώτης αγωνιστικής.

Τους πρώτους του βαθμούς ψάχνει ο Βύρωνας που θα υποδεχτεί τον Κένταυρο Βριλησσίων που προέρχεται από το μεγάλο διπλό στο Ιλιον, ενώ το ίδιο ισχύει για Παλαιό Φάληρο και ΑΟ Ιλίου, που ψάχνουν κι αυτοί τους πρώτους τους βαθμούς, με τους γηπεδούχους να έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκριση τους εις βάρος της συμπολίτισσας Δάφνης και τους φιλοξενούμενους να θέλουν να σταματήσουν το κακό ξεκίνημα.

Την Κυριακή ο φιλόδοξος ΑΟ Περιστερίου υποδέχεται τον Παπάγο που έρχεται από νίκη, ενώ στο τοπικό ντέρμπι το Χαλάνδρι θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Χαλανδρίου, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ισοπαλίες. Ο Μικρασιατικός θέλει να δλωσει συνέχεια στη μεγάλη νίκη της πρώτης αγωνιστικής υποδεχόμενος τα Μελίσσια, ενώ το 2 στα 2 θέλει να κάνει ο Ηλυσιακός που αντιμετωπίζει τα Σούρμενα που προέρχονται από την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας.

 

Γ’ όμιλος

 

Το Σάββατο έχουμε τον κύριο όγκο, αφού θα γίνουν τα 6 από τα 7 ματς.

Αναμφίβολα ξεχωρίζει το ματς της Αγίας Ελεούσας με τον Αρη Πετρούπολης, όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους, αλλά κυρίως για το γεγονός πως οι γηπεδούχοι μετά από 19 χρόνια θα αγωνιστούν και πάλι στη φυσική τους έδρα, τα Ριμινίτικα.

Τους πρώτους της βαθμούς ψάχνει η Κηπούπολη απέναντι στη δυνατή Δόξα Βύρωνος, ενώ σε ένα δυνατό ματς ο Αθηναϊκός θα παίξει με το Καματερό, με τις δύο ομάδες να έρχονται από θετικά αποτελέσματα. Αυτό το ματς τελικά με απόφαση της ΕΠΣΑ θα γίνει την Κυριακή.

Τα Πετράλωνα με τον Γιώργο Γκοβερίνο στον πάγκο προσπαθούν να συνέλθουν από την βαριά ήττα της 1ης αγωνιστικής και υποδέχονται τον ΓΣ Αργυρούπολης, ενώ ο πολύ νεανικός Ιάσωνας θα υποδεχτεί τους πολύ δυνατούς Τράχωνες που προέρχονται από τον Θρίαμβο της 1ης αγωνιστικής.

Τα Βριλήσσια που προέρχονται από εντός έδρας ήττα έχουν και πάλι πολύ δύσκολο έργο αφού υποδέχονται τους πανίσχυρους Αγίους Αναργύρους που θέλουν να κάνουν το 2 στα 2.

Τέλος, στο μοναδικό ματς της Κυριακής, η Ανθούπολη θέλει να δώσει συνέχεια στην εκτός έδρας νική της 1ης αγωνιστικής υποδεχόμενη τον Αγιαξ Ταύρου που ψάχνει τους πρώτους βαθμούς του.