Connect with us

5ος Όμιλος

Η βαθμολογία και οι σκόρερ του 5ου ομίλου

Published

on

Υπέροχο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το πρωινό της 14ης Οκτωβρίου αφού μετά από αρκετά χρόνια δυο Κυκλαδίτικες ομάδες προηγούνται στην κατάταξη του 5ου ομίλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μαζί με την Καλλιθέα.

Ο λόγος για τη Θύελλα Καμαρίου που επικράτησε στο “Ελ Πάσο” του Εθνικού Πειραιά και του Πανθηραϊκού που με τη νίκη του με 2-0 επί του Ερμή Κορυδαλλού επέστρεψε στα τρίποντα Οι νίκες αυτές σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο ντέρμπι του Ταύρου μεταξύ Φωστήρα και Καλλιθέα έφεραν τις δυο ομάδες από τη Σαντορίνη στην κορυφή.

Όσον αφορά την Άνω Μερά, έμεινε στο 0-0 με το Κερατσίνι συγκεντρώνοντας τον δεύτερο της βαθμό, ενώ στα άλλα ματς του ομίλου Κηφισιά-Άγιοι Ανάργυροι 2-1 ενώ ο Ακράτητος έμεινε στο 1-1 με τον Ηλυσιακό. Δεύτερη νίκη για την ΑΕ Μοσχάτου που επικράτησε με 3-1 του Ιερόθεου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

Όσον αφορά τον πίνακα των σκόρερ, στην κορυφή παρέμεινε ο Ματθαίος Μαρουκάκης που πέτυχε γκολ στο ντέρμπι με τον Φωστήρα και έφτασε τα 4 γκολ ενώ από δυο γκολ έχουν σημειώσει οι Γιάννης Καραλής και Δημήτρης Ηλιόπουλος (Θύελλα Καμαρίου, Παύλος Μακρυγιάννης και Γιώργος Στούπης (Καλλιθέα), Νίκος Μπερνιδακης (Φωστήρα) και Ματέο Κράσι (Άγιος Ιερόθεος).