Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Η “Βασίλισσα” στο θρόνο της…Στην κορυφή η Αθηναϊδα

Νίκησε 2-0 στο Αιγάλεω τον Θεμιστοκλή…

Published

on

Η ομάδα της Κυψέλης σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Δ ομίλου της Γ κατηγορίας  έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδι λιγότερο μετά από την νίκη της στο Αιγάλεω επί του τοπικού Θεμιστοκλή με σκορ 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ από τα αποδυτήρια καθώς πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Τουμάσης βρήκε δίχτυα. Η Αθηναΐδα που ήθελε πάση θυσία την νίκη για να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας έπαιξε όσο έπρεπε για να πάρει το τρίποντο και έχασε στο πρώτο μέρος πολλές ευκαιρίες για να αυξήσει το σκορ .

Στο δεύτερο μισό του αγώνα ξεκίνησε και πάλι με γκολ αυτή τη φορά στο 53 ο Καραμανίδης με υπέροχο απευθείας φάουλ πέτυχε το 2-0 και εκεί τελείωσε το παιχνίδι,

Οι υπεύθυνοι της ομάδος δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι η Αθηναΐδα μετά από πολλά χρόνια είναι και πάλι στην κορυφή και ελπίζουν ότι θα παραμείνει μέχρι το τέλος.

Εξαιρετική η διαιτησία  των Αλάμπεη ,Ματθαίου και Καραγεώργου

 

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: Καλαιτζάκης, Καλός(66Λαγκαδίτης), θεοχάρης, Πόλιας, Αξιώτου, Ζάγκας, Θωμαίδης, Δουλιόγλου, Θεοδωράκης, Ασημακόπουλος(46’Σωλιάδης), Πουλόπουλος(46’Κόντος)

 

ΑΘΗΝΑΙΔΑ: Πουλίδης, Μπαρμπαδήμος, Κατσιώρης, Καραμανίδης, Γώγος, Ντίσο, Σιαννη(72’Κούρτι), Μπικωφ, Τουμάσης, Πούλιος(60’ Χρυσικός), Στρατικόπουλος(46Πασβουρης)