Connect with us

stoplekto

Η Β’ ΕΠΣΑ με τη ματιά του Θανάση (pre-game)

Published

on

Τρίτη στροφή στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ αυτό το Σαββατοκύριακο, και το ενδιαφέρον είναι τεράστιο.

Ας δούμε τι περιμένουμε…

 

1ος όμιλος

Τέσσερα ματς γίνονται το Σάββατο.

Ο Φωστήρας Ηλιούπολης που έχει δύο στα δύο υποδέχεται τον Υμηττό, ενώ τον πρώτο λόγο δείχνει να έχει ο Φοίνικας Περιστερίου με αντίπαλο τη Δάφνη Αθηνών,

Ο Αγιος Θωμάς με τον Στέφανο Σοϊλεμέ στον πάγκο ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς με αντίπαλο την ΑΕ Μεταμόρφωσης,  και ο Νεοπεντελικός υποδέχεται την Ιεράπολη, με τις δύο ομάδες να μην έχουν ακόμη βαθμό.

Την Κυριακή ο ΑΟΝΑ υποδέχεται την Πέρα Κλουμπ που έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα, όπως και ο Αρης Καλαμακίου που θα υποδεχτεί τη Λαύρα Αργυρούπολης.

Τέλος, ο Κολωνός υποδέχεται το Καλαμάκι, με τις δύο ομάδες να έχουν κάνει εκδιαμέτρου αντίθετο ξεκίνημα, με τον Κολωνό ν αέχει μόνο ήττες και το Καλαμάκι μόνο νίκες.

Ρεπό έχει ο Κεραυνός Γλυφάδας.

 

2ος όμιλος

Πέντε αγώνες θα γίνουν το Σάββατο και δύο την Κυριακή.

Η Νέα Σμύρνη που έχει το απόλυτο σε νίκες μέχρι τώρα θα υποδεχτεί την Κηφισιά 2010, ενώ ο Γκυζιακός θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο Καισαριανής.

Την πρώτη του νίκη ψάχνει ο ΠΟΨ απέναντι στην Αλσούπολη, ενώ η Τερψιθέα είναι το ακλόνητο φαβορί απέναντι στον Χαλκηδονικό.

Η Ελευθερούπολη στο γειτονικό ντέρμπι θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ Γαλάτσι, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από οδυνηρές ήττες.

Την Κυριακή η Κοψαχείλα που έχει μόνο νίκες θα υποδεχτεί τον Γαλαξία που έρχεται από την μεγάλη νίκη της περασμένης αγωνιστικής, και ο Εθνικός Αστέρας θα υποδεχτεί τα Ταταύλα.

Δύο νίκες μετράει και ο ΓΣ Καισαριανής, που αυτή την αγωνιστική έχει ρεπό.

 

3ος όμιλος

Μοιρασμένα εδώ τα ματς, αφού θα γίνουν από τ’εσσερα σε Σάββατο και Κυριακή.

Στους αγώνες του Σαββάτου ο εξαιρετικός μέχρι στιγμής Παράδεισος θα υποδεχτεί τον δυνατό Ιπποκράτη, ενώ σε ένα δυνατό ματς ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης θα παίξει με τον Ορφέα Αιγάλεω, με τον Αγώνα να γίνεται στην Πεύκη λόγω έργων στο γήπεδο της Μεταμόρφωσης.

Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου ψάχνει την πρώτη νίκη του υποδεχόμενος την Πεύκη, και η Κορωνίδα θα υποδεχτεί τον Ποσειδώνα Γλυφάδας.

Την Κυριακή το πρωί θα γίνουν δύο πολύ ενδιαφέροντες αγώνες. Ο Αρης Χολαργού θα παίξει με την Αμιλλα Περιστερίου, και η ΑΕ Περιστερίου θα υποδεχτεί την εκ των πρωτοπόρων Αθηναΐδα.

Το απόγευμα ο Αστέρας Εξαρχείων που θέλει να πάρει την πρώτη νίκη του υποδέχεται τον Ατρόμητο Χαλανδρίου που είναι η μοναδική ομάδα  χωρίς βαθμό σε αυτό τον όμιλο, ενώ ο Ηρακλής Περιστερίου θα παίξει με τους Λύκους Χαϊδαρίου, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την πρώτη νίκη τους.