Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Η Β’ ΕΠΣΑ με τη ματιά του Θανάση ( pre-game)

Published

on

Δεύτερη αγωνιστική αυτό το Σαββατοκύριακο στην Β’ ΕΠΣΑ, με το ενδιαφέρον να είναι τεράστιο.

Ας δούμε τι περιμένουμε..

Α’ όμιλος

Τρία ματς θα γίνουν το Σάββατο.

Το Καλαμάκι θέλει να δώσει συνέχεια στο μεγάλο διπλό της πρεμιέρας και υποδέχεται τον πληγωμένο Αγιο Θωμά που πλέον δεν έχει στον πάγκο του τον Παναγιώτη Καλαίτζίδη. Ο Υμηττός υποδέχεται τον Φοίνικα Περιστερίου με τις δύο ομάδες να έχουν κάνει εκ διαμέτρου αντίθετο ξεκίνημα, ενώ η Λαύρα Αργυρούπολης στην πρώτη της εμφάνιση (είχε ρεπό την πρώτη αγωνιστική) υποδέχεται τον Κεραυνό Γλυφάδας.

Την Κυριακή η θριαμβεύτρια της 1ης αγωνιστικής Πέρα Κλουμπ θα παίξει με τον Κολωνό, ενώ η ΑΕ Μεταμόρφωσης θα υποδεχτεί τον Νεοπεντελικό με τις δύο ομάδες να προέρχονται αμφότερες από ήττα, ενώ σε ένα πολύ δυνατό ματς η Ιεράπολη θα υποδεχτεί τον Φωστήρα Ηλιούπολης.

Τέλος η νεανική Δάφνη Αθηνών θα αντιμετωπίσει τον Αρη Καλαμακίου.

Ρεπό έχει ο ΑΟΝΑ.

 

Β’ όμιλος

 

Με δύο αγώνες το Σάββατο ξεκινάει το πρόγραμμα.

Η Αλσούπολη θέλει να ξεχάσει την ήττα της 1ης αγωνιστικής υποδεχόμενη τον Εθνικό Αστέρα, ενώ το Γαλάτσι που είχε ρεπό την πρώτη αγωνιστική θα υποδεχτεί τον ΓΣ Καισαριανής που προέρχεται από νίκη.

Την Κυριακή το πρωί ο Χαλκηδονικός που ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς θα υποδεχτεί την πολύ δυνατή Κοψαχείλα. Το απόγευμα ο Πανιώνιος Καισαριανής θα υποδεχτεί τον ΠΟΨ, τα Ταταύλα τη Νέα Σμύρνη. ενώ σε δύο ματς που οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο, η Κηφισιά 2010 υποδέχεται την Τερψιθέα και ο Γαλαξίας την Ελευθερούπολη.

Ρεπό έχει ο Γκυζιακός.

 

Γ’ όμιλος

Το Σάββατο θα γίνουν τα 5 από τα 8 ματς.

Ξεχωρίζει το τοπικό ντέρμπι της Αθηναίδας με τον Αστέρα Εξαρχείων, αλλά και το γειτονικό ντέρμπι της Πεύκης με τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης.

Γειτονική μονομαχία έχουμε ανάμεσα στον Ορφέα Αιγάλεω και την ΑΕ Περιστερίου, με τους φιλοξενούμενους να προέρχονται από εκπληκτικό ξεκίνημα, ενώ στα άλλα δύο ματς ο Ατρόμητος Χαλανδρίου θα υποδεχτεί την Κορωνίδα και ο Ποσειδώνας Γλυφάδας τον Παράδεισο.

Την Κυριακή έχουμε τρία ματς, με την ιδιαιτερότητα πως και τα τρία θα γίνουν πρωί.

Εχουμε δύο τοπικά ντέρμπι, με την Αμιλλα Περιστερίου να υποδέχεται τον Ηρακλή Περιστερίου και τους Λύκους Χαϊδαρίου να παίζουν με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Ο Ιπποκράτης θα υποδεχτεί τον Αρη Χολαργού και ψάχνει το πρώτο του τρίποντο.