Connect with us

Γ Εθνική

Η Γιορτή του Αστέρα Βάρης

Published

on

Η επάνοδος του Αστέρα Βάρης στη Γ΄ Εθνική που ήταν και στόχος του, επιτεύχθηκε πανηγυρικά. Οι Πολίτες εξ΄ αρχής της σεζόν πήραν κεφάλι στην κούρσα ανόδου και κατάφεραν να τερματίσουν πρώτοι και αήττητοι. Παράλληλα δια κληρώσεως πήραν και Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ. Όντας νταμπλούχοι, εχθές Κυριακή απόγευμα γιορτάζοντας με τους πολύ εκλεκτούς και ολιγάριθμους φίλους του, λόγω κορωνοϊού, πραγματοποιήθηκε η απονομή των δύο τροπαίων πρωταθλήματος και κυπέλλου. Η γιορτή διεξήχθη στο γήπεδο της Βάρης και διήρκεσε μιάμιση ώρα.

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΙΟΣ “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ”

“΄Τέσσερα χρόνια επίπονης, υπομονετικής και οργανωμένης δουλειάς, μας απέφερε την άνοδο στη Γ΄ Εθνική και το κύπελλο της ΕΠΣΑΝΑ. Ο Αστέρας Βάρης πλέον ανήκει στα εθνικά πρωταθλήματα της χώρας. Οι ποδοσφαιριστές με το ταλέντο τους και με τις υποδείξεις της τεχνικής ηγεσίας, έκαναν το όνειρο μας πραγματικότητα. Τους ευχαριστώ από καρδιάς και δεσμεύομαι όταν αυτό είναι εφικτό, να διοργανώσουμε έναν φιλικό αγώνα για να μπορέσουν οι φίλαθλοι μας να χειροκροτήσουν την ομάδα μας”.

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΡΕΝΗΣ “ΑΞΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ”

“Δίκαια η ομάδα της Βάρης κέρδισε την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Ήταν σαφώς καλύτερη ομάδα, το αποδεικνύει το αήττητο της και οι επιδόσεις της. Επίσης, κατέκτησε και δια κλήρωσης το κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ κι εγώ από μέρους μου θα ήθελα ένα φιλικό παιχνίδι μεταξύ Βάρης και Μαρκο, όπου θα λυθούν τυχόν παρεξηγήσεις και σκιές. Γιατί στην Ανατολική Αττική πρέπει να είμαστε μία οικογένεια”.

Παρούσα στη γιορτή ήταν όλη η τοπική αυτοδιοίκηση, οι Γιαρένης Δημήτρης, Νάκας Γιάννης εκ μέρους της ΕΠΣΑΝΑ, ο αρχιδιαιτητής Κόνιαρης Πέτρος και οι δημοσιογράφοι της Ανατολικής Αττικής. Η διοίκηση τίμησε δια μεταλλίου όλους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίο έπαιρναν το μετάλλιο μέσα από μία ανθρώπινη στοά που είχαν δημιουργήσει τα παιδιά των ακαδημιών.

Με πλακέτα τιμήθηκε ο πρώτος σκόρερ της Α΄ ΕΠΣΑΝΑ Γιώργος Ντούλιας. Ευχάριστη νότα η παρουσία των Πέτρου Ζουρούδη και Κυριάκου Σαμαρά καθώς τιμήθηκαν με μετάλλιο, δείχνοντας η διοίκηση ότι τους θεωρεί μέλη του Αστέρα.

Γράφει ο Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

athlorama.blogspot.com